INVENTURA GODINE

Poznata glumica otkrila da je u 2023. prošla kroz noćnu moru: ‘Za mnogo toga nitko nije znao...‘

Glumica je otkrila kako se nastavila i nositi sa smrću svoje majke, koja je izgubila bitku s rakom 2012.

Jennifer Love Hewitt i Brian Hallisay

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Jennifer Love Hewitt otkrila je kako je za nju privatno 2023. bila godina puna muke i borbe, piše Page Six.

"Ove sam godine prošla kroz mnogo toga za što nitko nije znao. I bila sam zahvalna na toj privatnosti", napisala je 44-godišnja Hewitt na Instagramu. Zvijezda serije "Heartbreakers" otkrila je da je provela 2023. nastavljajući se nositi sa smrću svoje majke, koja je izgubila bitku s rakom 2012.

"Dozvolila sam si da tugujem više nego prije. Osjetila sam mamu oko nas i vidjela znakove da je tu", objasnila je Hewitt. Glumica se osvrnula i na druge aspekte svog života.

"Rekla sam zbogom stvarima koje ne donose pozitivu u moj život i napravila mjesta za puno dobrih u 2024.", dodala je. Unatoč padovima, Hewitt se oslanjala na svoju obitelj kako bi prebrodila teška vremena na čemu im zahvaljuje.

"Najljepše mi je bilo biti mama kod kuće sa svojom djecom", istaknula je Hewitt koja ima troje djece sa suprugom Brianom Hallisayem. Otkrila je kako je naučila bolje raditi kolače, kao i da je sasvim u redu odvojiti vrijeme za sebe mentalno, fizički i emocionalno. Puno se molila, kao i bila prisiljena imati više vjere nego ikada, od onog što je normalno, no paralelno e smijala toliko da ju je bolio trbuh.

"Proslavila sam 10 godina sa svojim dragim. Imam neke tetovaže. I tako sam sada ovdje. Sretna, blagoslovljena, zahvalna i ispunjena nadom. Molit ću se da naš svijet postane bolji ove godine i da svi vide manje boli, straha i slomljenog srca. Ljubav svima i sretna Nova godina!", poručila je glumica nakon što je napravila ‘inventuru‘ godine koja je sada iza nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:11