NEOBIČAN PRIJEDLOG

Poznata glumica solo prijateljici, koja želi imati dijete, ponudila suprugovu spermu: ‘Možeš ga posuditi‘

- U jednom trenutku sam pomislila da bismo ovo zaista mogli dogovoriti, rekla je Ginnifer

Ginnifer Goodwin i Josh Dallas

 Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Glumica Ginnifer Goodwin (43) bez problema je ponudila spermu svog supruga Josha Dallasa (43) svojoj prijateljici koja je htjela postati samohrani roditelj, piše Page Six.

“Usput, ponudila sam njegovu spermu jednoj od mojih najboljih prijateljica koja je htjela postati samohrana majka”, otkrila je glumica opušteno tijekom intervjua u emisiji “Pop Culture Spotlight” s Jessicom Shaw.

"Moj muž i najbolja prijateljica su bili skeptični prema tome te su mi rekli: 'Ovo bi moglo dovesti do komplikacija', na što sam ja samo slegnula ramenima", otkrila je glumica.

image

Ginnifer Goodwin i Josh Dallas

Lisa O‘connor/Zuma Press/Profimedia

Zvijezda filma "Njemu baš i nije stalo" 2014. godine se udala za glumca serije "Manifest". Prvi su se put susreli dok su zajedno snimali ABC-jevu seriju "Bilo jednom", a par ima dvojicu sinova, Olivera Finlaya (7) i Huga Wilsona (5).

“U jednom trenutku sam pomislila da bismo ovo zaista mogli dogovoriti", rekla je Goodwin te dodala: “‘Tada bi na svijetu bilo više malih Josheva. Svidjela mi se ta slika".

Što se tiče održavanja odnosa u toj neobičnoj situaciji, na koju su ju suprug i prijateljica pokušali usmjeriti, Ginnifer je rekla kako ne vidi problem u tome jer bi njen suprug sudjelovao u životu tog djeteta, kao što sudjeluje i u životu njene prijateljice.

Suprug ju je naposljetku nazvao "najvećom i najboljom" majkom koju poznaje.

“Izuzetno je kad vaš partner, kojeg toliko dugo poznajete, procvjeta u ovakvu ženu koja je toliko topla, toliko brižna i tako cool”, zaključio je Josh Dallas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:00