VELIKO SRCE

Poznati pjevač oduševio potezom na koncertu, snimka postala hit: ‘Idi, stat ću! A ako požuriš, nećeš ništa propustiti‘

Buduća mama privukla je Stylesovu pažnju u gomili kad ga je zamolila za pomoć u odabiru imena za bebu na njegovu koncertu u Cardiffu, u Walesu

Harry Styles

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Harry Styles dodatno je osvojio srca obožavatelja nakon što je zaustavio svoj koncert kako bi trudna žena mogla otići do toaleta. Emotivni trenutak između pjevača i njegove velike obožavateljice Sian snimljen je i postao Tik Tok video tijekom njegovog nastupa u Cardiffu, u Walesu, održanom u utorak uvečer. Buduća mama privukla je Stylesovu pažnju u gomili kad ga je zamolila za pomoć u odabiru imena za bebu.

"To je veliki pritisak, Sian. Ne želiš da ja dam ime? Ali, ovo bi zapravo moglo biti i prilično zabavno, zar ne? Što će biti? Što će biti? Što će biti?", povikao je Styles s pozornice.

No, prije nego li je bivši član One Directiona mogao odabrati između četiri ponuđene Sianine opcije, ona je priznala kako mora do toaleta.

"Mislim da se svi slažemo kako je važno da Sian ode piškiti, zar ne?", pitao je Styles publiku. Dok su obožavatelji klicali u odobravanju, on je budućoj mami rekao: "Učinit ću ovo samo jednom. Ako odeš piškiti, ja ću odugovlačiti."

@daydreamingnic Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert ♬ original sound - nicola ?

Nakon što je primijetio njezino oklijevanje, popularni glazbenik dodatno je potvrdio svoje obećanje da će pauzirati nastup, dodavši: "Sian, nećeš ništa propustiti. Ako požuriš, nećeš ništa propustiti".

Styles je zatim iskoristio neplaniranu pauzu za interakciju s drugim posjetiteljima koncerta i čitanje njihovih plakata. Kad se Sian vratila u arenu, počeo je pjevati: "Evo je dolazi, evo je dolazi". Glazbena zvijezda zatim je pomogla trudnici izabrati između imena Stevie, Rafe, Harley i Caleb za njezinu nerođenu bebu. Styles je tražio povratnu informaciju od publike, a činilo se da je ime Stevie izazvalo najviše buke.

Svoje oduševljenje i pohvale za pjevačevu dobrotu i veliko srce obožavatelji su podijelili u Tik Tok videu.

"On je uvijek tako nježan i drag s trudnicama. Tako sladak i pun razumijevanja", napisao je jedan od fanova. "Kako je jedna osoba može biti tako je*eno fantastična", dodao je drugi. "Način na koji je odugovlačio samo za nju između tisuća ljudi, to je čovjek kojeg volim", još je jedan od komentara.

Pjevačev koncert u Cardiffu dio je njegova "Love on Tour" showa po Europi. Prošli tjedan pomogao je još jednoj budućoj mami saznati spol njene bebe tijekom svog nastupa na londonskom Wmbley stadionu. Styles je probušio crni balon koji mu je dala na pozornici i na rasprodanom koncertu publici otkrio kako će postati mama djevojčice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:29