DUGO SE ZNAJU

Poznatu glumicu muškarac na Oscarima iznenadio izjavom da su vjenčani, ona šokirana: ‘Pa nisam znala!‘

Ranijih godina Rodriguez i Theron snimljeni su kako zajedno piju alkohol na crvenom tepihu, a i ovoj izjavi prethodila je zdravica

Charlize Theron

 Alberto Pizzoli/Afp

Charlize Theron došla je do šokantnog otkrića na dodjeli Oscara 2024. Tijekom ceremonije 10. ožujka, zvijezda "Old Gard" bila je zapanjena izjavom Guillerma Rodrigueza, pomoćnika iz "Jimmy Kimmel Livea", da su vjenčani. Guillermo je viknuo da je "imao tekilu za sve u publici".

image

Guillermo Rodriguez

Mike Coppola/Getty Images Via Afp

Ali dok je voditelj dodjele Oscara Jimmy Kimmel naglasio da televizijski prijenos nije "imao vremena za zdravicu", Guillermo je izjavio da zasigurno imaju nastavivši prije nego što je počeo nazdravljati zvijezdama u prostoriji i dodao: "Volim sve ovdje."

image

Charlize Theron

Frederic J. Brown/Afp

Ali najbolje je sačuvao za kraj kad je nazdravio Charlize.

"Volim svoju prekrasnu suprugu, gospođu Charlize Theron", rekao je. "Volim te, ti si moj anđeo."

Charlize, koja je bila odjevena u zadivljujuću srebrnu svilenu haljinu Christiana Diora, djelovala je iznenađeno nadimkom, ali se nasmijala i uživala je u čašici tekile i glasno se smijala s onima oko sebe.

"Vau. Nisam znala da smo vjenčani", čulo se kako govori.

Alkohol zvijezdama na Oscarima nije stran, što pokazuje i kolekcija videa na kojima Rodriguez nudi alkohol Theron na crvenim tepisima unazad nekoliko godina.

Što se tiče Charlizeinog stvarnog života, glumica je mama kćerima Jackson (12) i August (8). U ljubavnim vodama je u posljednje vrijeme bila povezivana s modelom i savjetnikom za brend Alexom Dimitrijevicem.

Međutim, kada su u pitanju njezina razmišljanja o romantici, ona više nego suzdržana.

"Ne znam želim li. Samo se osjećam izvan prakse", rekla je za Harper‘s Bazaar 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:21