RAZLOG JE NEOBIČAN

Propali nogometaš potrošio više od 100.000 kuna na 18 prostitutki, rastao se od žene nakon 24 dana braka

Sve je kulminiralo time da su se prestali pratiti na društvenim mrežama

Adriano se razišao sa suprugom nakon 24 dana braka

 Instagram/ Adriano

Bivši brazilski nogometni reprezentatiavac Adriano slovio je kao jedan od najboljih napadača svijeta. No, sve se promijenilo nakon smrti njegova oca, kada je pao u depresiju i imao velikih problema s alkoholom. To je u konačnici dovelo do toga da su ga se u Interu riješili. Nekoliko je godina igrao u Brazilu, ali ispostavilo se da mu je noćni život bio važniji od nogometa.

Nedavno je ponovo došao u centar pažnje nakon što se doznalo za njegovo vjenčanje s podosta mlađom frizerkom Micaelom Mesquitom (24). Par se vjenčao u tajnosti. No, ako ste mislili da će ga to navesti na miran, obiteljski život prevarili ste se...

Brazilska legenda, koja je potrošila čak 13 tisuća funti na 18 prostitutki u jednoj noći, razišla se od svoje supruge samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja. Poznat po divljim noćima u svojoj prošlosti, jednom se odlučio ‘utješiti‘ s 18 prostitutki nakon što je propustio transfer u francuski Le Havre. No, nakon što je upoznao Mesquitu odlučio je svoj plejbojevski način života ostaviti iza sebe.

Mesquita ga je na neko vrijeme uspjela ‘ukrotiti‘ te su se vjenčali u studenom ove godine. On se čak na društvenim mrežama hvalio njihovim zajedničkim fotografijama uz opise, poput "odmaram s mojom lijepom, budućom suprugom."

Međutim, brak ovog para navodno je brzo okončan i to samo 24 dana nakon vjenčanja, prenosi Daily Star. Brazilski medij Extra Globo tvrdi da je otkazana planirana intimna večera na koju je bivši par želio pozvati obitelj i prijatelje.

Razlog njihova prekida navodno leži u činjenici da je Adriano otišao gledati utakmicu Brazila protiv Švicarske na Svjetskom nogometnom prvenstvu. 40-godišnjak je navodno otputovao u Penhu u južnom Brazilu kako bi gledao utakmicu s prijateljima, a vratio se dva dana kasnije - što je izazvalo veliku svađu s Mesquitom.

image

Bivša supruga Micaela Mesquita i Adriano

Instagram Screenshot/

Sve je kulminiralo time da su se prestali pratiti na društvenim mrežama, a mnogi upravo to smatraju znakom da nešto ne štima kad su u pitanju veze u današnjem, modernom svijetu. Mesquita je također uklonila sve fotografije s Adrianom sa svog Instagram profila.

Adrianu je ovo, inače, drugi prekid kroz koji je prošao ove godine. Prvo se razišao s upola mlađom studenticom medicine, 21-godišnjom Ceom Oliveirom, pa je tako do ožujka bio samac.

Prije Oliveire, Adriano je prošle godine bio s Laisom Lemos, što mu je bila prva prava veza. Mnogi sumnjaju da bi njegov posljednji prekid s Mesquitom mogao ponovno dovesti do toga da se vrati u bordel, ili bi utjehu mogao potražiti u društvu prijatelja dok gledaju okršaj Brazila i Južne Koreje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:34