ZAJEDNO NA POZORNICI

Sin Shaquille O‘Neala Myles B. večeras uz oca nastupa u najpoznatijem dubrovačkom klubu

Myles B. O‘Neal naslijedio je ljubav prema DJ-ingu, a poznat je i po nebrojenim ulogama u serijama i filmovima

Shaquille O’Neil

 Ante Tolja/

Poznati košarkaš Shaquille O’Neal, drugu godinu za redom vratio se u Dubrovnik kako bi nastupio u klubu Revelin, a večeras će mu se na pozornici pridružiti najstariji sin Myles B. O‘Neal. Osim košarke, NBA zvijezda uživa u rapu, glazbenoj produkciji i DJ-ingu te nastupa pod umjetničkim imenom DJ Diesel. Vrata kluba otvaraju se u 22:30 sati, a preostalo je još svega nekoliko desetaka ulaznica koje su dostupne na web stranici Revelina.

image

Myles B. O‘Neal

Myles B. O‘Neil (26) sin je Shaquille O‘Neala, člana NBA Kuće slavnih i Shaunie O‘Neal, TV producentice, rođen 1997. godine. Poznat je po nebrojenim ulogama u serijama i filmovima: „The Hills: New Beginnings“, „Basketball Wives“, „Shaq Life“ i „Shaunie‘s Home Court“.

Studirao je glumu na Sveučilištu Santa Monica četiri godine, nakon čega se pojavio na u reality showu Shaunie‘s Home Court 2016 godine. Posljednih sedam godina razvio je ljubav prema glazbi postavši DJ poput njegovog oca, međutim, za razliku od ostalih petero braće i sestara, košarkom se nikad nije bavio.

Shaquille O‘Neal simultano je razvijao glazbenu i sportsku karijeru, probijavši se u prvim postavama NBA lige te konstantnim radom na novim izdanjima kao reper i glazbeni producent. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena je 2015. pod psudonimom DJ Diesel godine nastupio pozornici poznatog TomorrowWorld festivala gdje je debutirao miksom trap, EDM, i hip hop žanrova. Od tada je često viđen gost brojnih klubova i festivala svijeta.

Više informacija o današnjem događaju nalazi se na web stranici i društvenim mrežama Revelina, koji je nedavno proglašen 20. najboljim klubom na svijetu prema Top100 ljestvici DJ Maga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 14:28