BIO I NA EUROSONGU

Sjećate li se Lake? Najavio je album i Baby Lasagni dao savjet: ‘Dobit ćeš priliku kakvu ne smiješ propustiti...‘

Nakon izlaska albuma možemo ga očekivati i na koncertima u Hrvatskoj

Laka - MAMA

 Promo/

Elvir Laković Laka izbacio je singl MAMA i njegov glazbeni spot za hrvatsku izdavačku kuću Dallas Records, a najavili su i istoimeni album kojeg možemo očekivati u proljeće 2024. Mama je prvi singl s novog albuma na kojem se nalazi osam pjesama. Sve je pjesme napisao i uglazbio Laka, a album je producirao Matko Gaće. Za bek vokale zaslužna je Lakina sestra Lela, aranžman je djelo Lake i Dine Šukala, a spot je režirao Tarik Bičo.

S obzirom na to da se u pjesmi postavlja pitanje je li sramota ne naći smisao života, pitali smo Laku što on o tome misli. "Ako život nema smisla onda nije ni sramota, ali ako ima onda jeste sramota ne naći smisao života", kazao je pa otkrio što je njegov smisao života. "Meni je smisao života smijeh jer smo jedine životinje koje se smiju", rekao je Laka.

Oko nadolazećeg albuma nije htio previše otkrivati jer, kako je objasnio, bio bi subjektivan. "Iznenađenje je kako sam uspio sve izmisliti, a najbolje je da ne očekujete ništa da se ne biste razočarali", kazao je glazbenik. Ipak, priznao je da mu je druga pjesma s albuma najdraža, a zove se Kraj. "A tek video za tu pjesmu, sve nas je preiznenadio", otkrio je Laka.

image

Laka u glazbenom videospotu

Promo/

Rekao nam je da ne može predvidjeti koja će pjesma imati nešto veću slušanost jer su "muzički ukusi danas prečudni". Ali u jedno je siguran - jedva čeka doći nastupati u Hrvatsku.

Prisjetili smo se i kako je nastupao na Euroviziji 2008. s pjesmom Pokušaj. "Bilo je puno obaveza pa je bilo teško, ali poslije kada prođe stvarno je jedno divno iskustvo", kazao je pa priznao da, iako mu se više svidjela pjesma Leta 3 prošle godine, Rim Tim Tagi Dim je dobra pjesma. "Prava eurovizijska", rekao je pa Baby Lasagni dao savjet.

image

Laka na snimanju glazbenog videospota za pjesmu Mama

Promo/

"Dragi Baby Lasagna, imaj spreman album jer ćeš dobiti priliku kakvu ne smiješ propustiti, ili smiješ", poručio je Laka. Iako je u jednom intervjuu rekao da bi on ponovno htio nastupati na pozornici Eurovizije, njegova sestra nije bila za to. Provjerili smo je li se u međuvremenu predomislila. "Prvo je nastala pjesma Mama pa je sestra zatrudnjela pa je postala mama pa je nastao album Mama. Ako bi išlo dijete s nama sigurno bi opet htjela", kazao je.

image

Laka i Lela u glazbenom videospotu

Promo/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 11:04