BRESKVICA UDARA

Skandal u Srbiji, žestoko su napali Konstraktu: ‘Pjesma ti nije srpska, pa mi smo nebeski narod‘

Prethodno je Breskvica u intervjuu za Zed TV rekla da na natjecanje ide jer ‘pjesma mora biti srpska‘

Breskvica

 Screenshot YouTube

Anđela Ignjatović Breskvica i Ana Đurić Konstrakta natječu se na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", a Breskvica je ustvrdila da Konstraktina pjesma "nije predstavljala Srbiju" te da su samo njena i Teya Dorina pjesma na ovogodišnjem natjecanju "srpske".

Konstrakta, predstavnica Srbije na Euroviziji 2022. godine, komentirala je izjavu svoje suparnice, prenosi Mondo.

- Breskvica je najslušanija, sudeći po YouTubeu. Za mene je dosta anakrono, nije nešto što prepoznajem kao stil. Može se to izraziti i na drugačiji način. Najtočnije je ako kažem da je anakrono. Ta brojka slušatelja za mene nije realni pokazatelj kako će biti na kraju, odnosno, što će zapravo biti u finalu. Slijede nastupi, za neke pjesme treba vremena da te kupe, vidjet ćemo na kraju - rekla je Konstrakta.

Prethodno je Breskvica u intervjuu za Zed TV rekla da na natjecanje ide jer "pjesma mora biti srpska", a potom se dotakla i pjesme "In coropore sano" kojom je Konstrakta predstavljala Srbiju.

- Kada sam čula svoju pjesmu, mislila sam samo na našu zemlju. Zato sada idem na natjecanje. Pjesma mora biti srpska, imati srpska obilježja, bila tekstualna, bila glazbena, moraš pokazati svoju zemlju! Moja pjesma ima taj srpski ‘vajb‘ - istaknula je.

- Samo moja pjesma i pjesma Teya Dore trebaju predstavljati našu zemlju, te pjesme predstavljaju Srbiju. To je samo moje mišljenje. Konstraktina pjesma, kad je išla na Euroviziju, bila je samo fora. Srbi su posebni i to treba biti prikazano! Imamo poseban zvuk, nebeski smo narod... - dodala je 22-godišnja Breskvica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:14