DESINGERICA U ČUDU

Srpska zvijezda pokazala povrede na glavi s nastupa u Hrvatskoj, ne zna što ga je snašlo: ‘Bajo, ja ne znam...‘

Nakon što je izazvao kaos svojim kontroverznim nastupom, Desingerica se oglasio na društvenim mrežama

Desingerica s ogrebotinom na glavi

 Screenshot Tiktok/desingerica/

Nakon što je kontroverzni srpski glazbenik Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, održao nastup u jednom od najpoznatijih klubova na Kvarneru, društvenim su se mrežama počeli širiti videi u kojima vlada kaotična atmosfera na njegovom koncertu.

Posebno ih je neugodno iznenadilo ponašanje Desingerice koji je "komunicirao" s posjetiteljima svog koncerta tako što je svojom tenisicom lupao po glavi publiku u prvom redu. Oni su ga podržavali i prema svemu sudeći htjeli još.

Nakon što je izazvao kaos svojim kontroverznim nastupom, Desingerica se oglasio na društvenim mrežama. U videu je objasnio što mu se dogodilo na nastupu i pokazao povrede na glavi. Zadobio je ogrebotinu na nedavnom nastupu u Hrvatskoj.

Priznao je i da je već nekoliko puta nastupao prehlađen, pod temperaturom i čak uz upalu pluća. U videu je izjavio i da nije siguran kako je došlo do ogrebotine tijekom nastupa.

"Ja stvarno ne znam, bajo, što radim s glavom na nastupima kad dođe do ovoga". Puknut će ti glava, Dragomire, smiri se!", zaključio je u svom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:07