PRINOVA NA PUTU

Stiže četvrto! Blake Lively iznenadila fanove i prošetala trudnički trbuščić na crvenom tepihu

Par koji se oženio 2012. dijeli već troje djece: Jamesa (7), Inez (5) i Betty (2)

Blake Lively

 Kristin Callahan/Everett/Profimedia/Kristin Callahan/Everett/Profimedia

Holivudska glumica Blake Lively iznenadila je obožavatelje pojavivši se nedavno s trudničkim trbuščićem na Forbes Power Women’s Summitu u New Yorku.

Glumačka zvijezda udala se za glumca Ryana Reynoldsa 2012., a par već dijeli troje djece; Jamesa (7), Inez (5) i Betty (2).

Za ovu prigodu odlučila je odjenuti glamuroznu zlatnu haljinu koju je uparila sa svijetlim potpeticama, a kao modni dodatak nosila je okrugle naušnice te traku za kosu.

image

Blake Lively

Alessandra G/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Zvijezda filma ‘Age of Adaline’ još uvijek nije objavila sretnu vijest putem društvenih mreža, a njena posljednja objava bila je ona u kolovozu gdje je pozirala u bijelom bikiniju pokazavši svoj ravan trbuh.

Ipak, nije precizirala kada je fotografija snimljena.

Reynolds koji je u listopadu 2021. uzeo odmor od glume kako bi se više posvetio svojoj obitelji izjavio je da ne želi propustiti dragocijeno vrijeme s njima.

image

Blake Lively i Ryan Reynolds

Getty Images/Profimedia

- Želim da moja djeca imaju prilično normalan raspored, rekao je Reynolds u prosincu 2021.

- Mislim da je to izrazito važno za njihov razvoj i stvarno uživam biti prisutan kao otac. Volim ih voditi u školu ujutro, volim ih pokupiti, dodao je.

Prošle godine otkrio je kako on i njegova supruga potječu iz velikih obitelji te da bi također voljeli imati više djece.

- Mnogi ljudi kažu da je to ludo, ali ćemo znati tek kada to ostvarimo. Mislim da ćemo kroz tu vatru proći prilično sretno, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:57