ČEKALI JE SATIMA

Stotine sumanutih obožavatelja blokiralo promet zbog Taylor Swift: ‘Apsolutno su odvratni‘

Situacija je postala kaotična kada su stotine obožavatelja počele skandirati: ‘Taylor! Taylor!‘

Taylor Swift i obožavatelji koji su je okružili

 Profimedia/

Stotine "Swiftieja", odanih obožavatelja megazvijezde Taylor Swift, okružile su pjevačicu u petak navečer dok je izlazila iz restorana na Long Beach Islandu u New Jerseyju. Naime, pjevačica je večerala s brojnim poznatim prijateljima na probnoj večeri Jacka Antonoffa uoči njegovog subotnjeg vjenčanja s Margaret Qualley.

image

Taylor okružena obožavateljima

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Taylor okružena obožavateljima

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Navodno, pročula se vijest da je Swift nazočna spomenutoj večeri, što je okupilo vojsku obožavatelja ispred restorana. Iako su obožavatelji bili očarani što su vidjeli Swift kad se konačno pojavila, susreli su se s brojnim kritikama zbog njihovog "čudnog ponašanja". Neki su čak rekli da je Swift izgledala "uplašeno" dok ju je osiguranje otpratilo do automobila koji ju je čekao.

Situacija je postala kaotična kada su stotine obožavatelja počele skandirati: "Taylor! Taylor!” dok je proba vjenčanja bila u punom jeku. U cijeli se događaj morala umiješati prometna policija i zatvoriti područje, a pjevačica je zbog navale obožavatelja bila prisiljena otići ranije.

image

Taylor izlazi iz kuće

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Ludost i vrhunac parasocijalnih odnosa sa slavnim osobama - napisala je jedna TikTokerica kojoj je nezamislivo vidjeti toliku gomilu ljudi koja "sjedi ispred nečijeg privatnog događaja i čeka Taylor". Jedan je TikToker nazvao horde vrištećih obožavatelja "apsolutno odvratnima" i ustvrdio da su vjerojatno "uništili" Antonoffovu svadbenu proslavu.

image

‘Začepljen‘ promet i ulica

@alylouwho/local News X/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia

- Ovo nisu pravi Swiftiji, oni to ne bi radili - piše jedan od korisnika TikToka.

Fotografije iz središta Long Beach Islanda otkrivaju da su sa Swift bili i Zoe Kravitz i Channing Tatum, a jedan je TikToker istaknuo Zoeino lice, tvrdeći da njezin izraz lica "savršeno prezentira što se dogodilo tu večer".

image

Lana Del Rey i brojni slavni su se okupili na ‘probi vjenčanja‘

Daniel W Mcknight/Mega/The Mega Agency/Profimedia
image

Taylor Swift, Cara Delevingne, Zoe Kravitz i Channing Tatum

Daniel W Mcknight/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Unatoč kritikama, vjeruje se da će obožavatelji ponovno okružiti Swift u subotu navečer, kada bi se Antonoff i Qualley trebali vjenčati. Očekuje se da će svečanosti prepunoj zvijezda prisustvovati i Lana Del Rey, Cara Delevingne i Ryan Reynolds, piše NY Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 19:08