U DOBRIM ODNOSIMA

Susret bivših ljubavnika nakon 10 godina: ‘Uživala je u njegovu nastupu. Bila je jedina koja je plesala‘

Pjevački par kratko je izlazio tri mjeseca, od listopada 2012. do siječnja 2013.

Harry Styles i Taylor Swift

 Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Pop zvijezda Taylor Swift rasplesala se tijekom nastupa bivšeg dečka Harryja Stylesa na dodjeli Grammyja. Bivši frontmen boy banda One Direction briljirao je izvedbom hita “As It Was” sa svog Grammyjem nagrađenog albuma “Harry’s House”.

image

Harry Styles

Valerie Macon/Afp

U trenutku kada se glazbenik pojavio na pozornici, Taylor je iskočila iz sjedala te počela plesati.

- Otplesala je cijelu pjesmu i bila je jedina koja je plesala u svom dijelu publike tijekom njegova nastupa, rekao je izvor za Page Six.

Taylor, koja je osvojila Grammy za najbolji glazbeni video, ovom prigodom odjenula je plavi komplet koji se sastojao od kratkog topa dugih rukava te suknje visokog struka.

image

Taylor Swif

Robyn Beck/Afp

Podsjetimo, slavni glazbenici kratko su izlazili tri mjeseca, od listopada 2012. do siječnja 2013. Obožavatelji su poludjeli kada su vidjeli fotografije para u Central Parku u to vrijeme – a bio je to trenutak koji je odredio njihovu vezu, nešto o čemu je i sam Harry progovorio.

- Kada vidim te fotografije, pomislim: veze su teške, bez obzira na to koliko čovjek ima godina. Ne razumijete točno kako to funkcionira kada imate 18 godina, rekao je za Rolling Stone još 2017.

- Malo si čudan na početku. Na spoju ste s nekim tko vam se jako sviđa. Trebalo bi biti jako jednostavno, zar ne? Bilo je to iskustvo iz kojeg sam puno naučio. Ali na kraju svega, samo sam htio da to bude normalan spoj, zaključio je glazbenik.

Smatra se da dvije Taylorine pjesme opisuju njihovu kratkotrajnu vezu - “Out Of The Woods” i “Style”, što je i sami pjevač jednom prilikom prokomentirao.

- Pišem iz svog iskustva, svi to rade. Sretan sam ako je to kroz što smo prošli pomoglo u stvaranju pjesama. To je ono što ti pogađa srce, objasnio je dodajući da neke stvari u životu ne idu po planu te da su neke stvari istovremeno ispravne i pogrešne.

- Slaviš to što je bilo moćno i natjeralo te da nešto osjetiš, umjesto da pomisliš: “Ovo nije uspjelo, to je loše”, govori glazbenik koji je također navodno napisao pjesmu o pop pjevačici.

Priča se da pjesma One Directiona – “Perfect” – govori upravo o Taylor jer je tekst mnoge podsjetio na njihovu romansu: “Ako voliš bljesak kamere svaki put kada izađemo van i ako tražiš nekoga kako bi pisala pjesme o prekidu, ja sam savršen.”

Čini se da se njihov odnos od tada poboljšao s obzirom na to da su također viđeni kako razgovaraju iza pozornice na sinoćnjem događaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 22:19