NOVI SKANDAL

Sve je više dokaza da je Kanye htio prevariti suprugu? Procurile i poruke: ‘Htio sam vidjeti želiš li se podružiti...‘

Kanye West se po pitanju skandala nije oglasio na svojim društvenim mrežama

Kanye West

 The Image Direct/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Image Direct/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sve su glasnija šuškanja o nevjeri Kanye Westa, ali reper i dalje izbjegava govoriti o tom skandalu. Kontroverzni je pjevač, kako prenosi The Mirror, slao poruke djevojci influencera Brycea Halla, Mikaeli Lafuente, dok je već bio u braku s Biancom Censori.

image

Kanye West i Bianca Censori

Tiziano Da Silva/Bestimage/Profimedia/Tiziano Da Silva/bestimage/profimedia

Hall je podijelio neke od poruka koje je West slao Lafuente u kojima ju pita želi li se družiti s njim. Reper se po tom pitanju nije oglasio na društvenim mrežama. Umjesto toga, podijelio je mišljenje o streaming platformama kao što je Spotify, ali i mrežama poput TikToka jer ne plaćaju dovoljno novca umjetnicima.

"Ako želimo kvalitetnu glazbu, netko će to morati platiti. Streaming usluge se ne plaćaju kako treba, izdavačke kuće žele veći udio više nego ikad, a samo sjede i čekaju da postanete viralni, TikTok ne plaća kako treba, a turneje postaju pretjerano skupe za većinu izvođača", kazao je reper.

Inače, kada je West pitao Lafuente hoće li se družiti s njim, ona ga je upitala zašto je to pita. "Htio sam vidjeti želiš li se podružiti i poslušati novi album", napisao je West koji je tada već bio u braku sa svojom sadašnjom suprugom. Censori i glazbenik vjenčali su se u prosincu 2022. godine, mjesec dana nakon što se reper razveo od reality zvijezde Kim Kardashian.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

U javnost je od tada "Westov režim" sve više počeo izlaziti na vidjelo. "Kanye ima niz pravila za Biancu koja uključuju da nikada ne govori i mora nositi ono što on želi da ona nosi. Također mora jesti određene namirnice i vježbati, iako on ne vježba", kazao je ranije izvor. Obitelj i prijatelji bliski paru tvrde da Bianca sve sluša svog supruga, dok se prijatelji i obitelj trude da sagleda cijelu situaciju. Ipak, svaki je pokušaj do sad rezultirao bezuspješno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:08