IZNENADNI PREKID

Talijan koji je zaludio žene diljem svijeta uhvaćen kako se ljubi u klubu: ‘Giorgia i ja smo prekinuli‘

Damiano se oglasio rekavši da nije riječ o prevari jer je nekoliko dana ranije prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom

Damiano David

 Tiktok/

Pjevač talijanske grupe Maneskin Damiano David uhvaćen je kako se ljubi s jednom djevojkom u klubu. Njegov poljubac s misterioznom djevojkom je snimljen, a video je počeo kružiti društvenim mrežama.

Damiano se nakon toga oglasio rekavši da nije riječ o prevari jer je nekoliko dana ranije prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom, talijanskom influencericom Giorgiom Soleri.

Navodno se radi o poznatoj manekenki, MartiniTaglienti, jednoj od najbližih prijateljica Damianove kolegice iz benda Victorije.

- Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nisam se želio nositi s tom situacijom i to je bila moja greška. Giorgia i ja prekinuli smo prije nekoliko dana i nije bilo nikakvih izdaja. Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ove situacije, rekao je Damiano David.

Pjevač se ispričao za neprimjereno ponašanje te istovremeno objavio svoj prekid s dugogodišnjom djevojkom, talijanskom influencericom Giorgiom Soleri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:01