ŽIVOT NA ULICI

Tomićeva djevojka otvorila dušu: ‘Ovisnici su me oteli, zlostavljali i zanemarivali!‘

S 15 godina završila sam na ulici, nisam imala gdje spavati i gladovala sam, zato danas želim pomoći drugima, kaže Vanessa Sierra
Vanessa Sierra
 Nari/Backgrid Australia/Profimedia

Australska reality zvijezda Vanessa Sierra (26), koja je 2019. sudjelovala u TV showu "Love Island", a već neko vrijeme objavljuje i sadržaj na stranici za odrasle OnlyFans, uoči božićnih i novogodišnjih blagdana pozvala je pratitelje na društvenim mrežama da otvore svoja srca i pomognu potrebitima. S njima je podijelila i svoju potresnu životnu priču.

- S 15 godina završila sam na ulici, danima nisam imala gdje spavati i gladovala sam. Nisam mogla dobiti novac niti od vlade jer sam bila premlada za život izvan roditeljskog doma, oteli su me ovisnici, zlostavljali i zanemarivali - napisala je Vanessa na Instagramu pa nastavila:

- No unatoč svim nedaćama i borbama, uspjela sam si stvoriti vrlo lijep život i sad želim pomoći drugima kojima je teško. Meni se već posrećilo, pa ako nekome drugome uspijem ovaj Božić učiniti barem malo manje usr**im, to će mi uljepšati čitavu godinu - objavila je atraktivna brineta, koja ovih dana na Instagramu daruje svoje vjerne pratitelje.

Dječaku kojemu je preminula majka poklonila je igraću konzolu, a drugog obožavatelja iznenadila je tako što je njegovu psu Mousseu platila operaciju zamjene kuka. Nekima je osigurala školarine, a s darivanjem će, kaže, nastaviti do Badnjaka, prenosi Daily Mail.

Inače, Vanessa je već neko vrijeme u vezi s tenisačem Bernardom Tomićem (28), a australski sportaš hrvatskih korijena također se pojavio u nekim njezinim videima na stranici OnlyFans.

image
Vanessa Sierra i Bernard Tomić
Nari/Backgrid Australia/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 17:55