KRIVILA JE I BOGA

Trenutak u kojem su svi u studiju jedva suspregnuli suze: Kimmel tješio glumicu zbog tragične smrti sina

Regina King sina je izgubila 2022. godine, a ovo joj je prvo pojavljivanje kod Kimmela od tog događaja. Ian Jr. imao je 26 godina

Regina King i Jimmy Kimmel

 /Screenshot

Tijekom epizode emisije "Jimmy Kimmel uživo!" u četvrtak navečer Jimmy Kimmel (56) ugostio je Reginu King (53). Glumica je promovirala svoj film "Shirley", o Shirley Chisholm koji se sada emitira na Netflixu, a bilo je to njezino prvo pojavljivanje u kasnonoćnoj emisiji ABC-ja nakon smrti njezina sina.

Kimmel nije izravno spomenuo glumičinog sina, Iana Jr., koji je počinio samoubojstvo u 26. godini života u siječnju 2022. no dotaknuo se te teme kada joj je rekao da ju je lijepo vidjeti i pitao ju kako je sada. Glumica je odgovorila da je dobro.

"Dobro, drago mi je to čuti. Znam da si prošla kroz mnogo toga prošlih godina“, rekao je Kimmel koji je pritom bio vidno tužan i emotivan.

Voditelj i glumica su se u tom trenu primili za ruke.

Reginin sin, Ian Alexander Jr., bio je njezino jedino dijete. Imala ga je s bivšim suprugom, producentom Ianom Alexanderom, s kojim je bila u braku od 1997. do 2007. godine.

Zvijezda serije "Watchmen" odala je počast Ianu prošle godine putem društvenih mreža i otkrila kako je još u procesu žalovanja.

“Sada sam drugačija osoba nego što sam bila 19. siječnja. Tuga je putovanje. Ja razumijem da je“, rekla je Oskarom nagrađivana glumica ranije ovog tjedna tijekom pojavljivanja u emisiji “Good Morning America”.

“Tuga je ljubav koja nema kamo otići. Svi se nosimo s tim drugačije. Znam da mi je važno odati počast Ianu u cjelini onoga što on jest, govoriti o njemu u sadašnjosti, jer on je uvijek sa mnom kao i radost i sreća koju je svima nama dao“, nadodala je.

Također je rekla da ljudi očekuju da će depresija “izgledati na određeni način — očekuju da će izgledati teško. Poštujem i razumijem Ianov izbor. On više nije želio biti ovdje, a to je drugim ljudima teško prihvatiti jer nisu proživjeti naše iskustvo i živjeli Ianov život.”

image

Regina King

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Nadodaje kako je za tragediju u jednom trenutku okrivila Boga na kojeg je bila vrlo ljuta.

„Zašto si takav težak teret dao Ianu? Od svega kroz što smo prošli - terapija, psihijatri, programi - Ian je rekao: ‘Umoran sam od razgovora, mama‘“, podijelila je glumica o njegovom mentalnom zdravlju

“Ponekad me obuzme mnogo krivnje. Kad roditelj izgubi dijete uvijek se pitate: ‘Što sam mogao učiniti da se to ne dogodi?’ Znam da tu tugu dijelim sa svima, ali nitko drugi nije Ianova mama, znaš? Samo ja. Dakle, to je moje i ta tuga nikada neće nestati, uvijek će biti sa mnom“, završila je.

Voditelj Kimmel ima četvero djece, 32-godišnju Katie i 30-godišnjeg Kevina s bivšom suprugom Ginom Maddy s kojom je bio u braku od 1988. do 2002. Sa sadašnjom suprugom Molly McNearney, s kojom se vjenčao 2013. dijeli Jane (9) i Billyja (6).

Nikada nije doživio gubitak djeteta, no njegov najmlađi sin Billy, rođen 2017., imao je zdravstvenih problema o kojima je Kimmel govorio. Billy je rođen s rijetkom urođenom srčanom manom, a u emotivnom monologu 2017. Kimmel je u svojoj emisiji rekao da je gledanje njegove bebe na operaciji srca bila zastrašujuća stvar i najduža tri sata u njegovom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:42