PROBLEMI U ZRAKU

Turbulentno putovanje: Kim Kardashian proživjela dramatično iskustvo na proslavi rođendana

Iznenadne turbulencije prisilile su pilota da odustane od slijetanja u Las Vegasu, što je dovelo do prekida privatne proslave

Kim Kardashian proslavila rođendan uz turbulencije

 /Instagram/kimkardashian

Kim Kardashian je trebala dobiti iznenađenje za 42. rođendan, putovanje u Las Vegas na koncert Ushera, ali nikada nije stigla tamo zbog neočekivanih turbulencija.

Nova epizoda reality showa obitelji Kardashian, nazvana "Napetost se zahuktava", dogodila se neposredno prije Kiminog 42. rođendana. Njena sestra Khloe Kardashian i prijateljica Tracy Romulus su planirale iznenađenje, putovanje u Las Vegas kako bi prisustvovale koncertu Ushera.

image

Kim Kardashian i Khloe Kardashian

/Instagram/kimkardashian

Iako je Kim priznala da je na kraju znala za putovanje u Vegas, nije znala za koncert Ushera, iako sve to nije imalo smisla.

Na putovanju su također bile Steph Shepherd, Malika Haqq, Tracy Romulus, Olivia Pierson, Natalie Halcro, Kris Jenner i Khloe, no putovanje je bilo prekinuto.

- Danas je veliko iznenađenje. Plan je da Kimberly zna da idemo negdje i praktički ćemo je oteti. Stavljamo je u kombi za zabave bez prozora da ne može gledati van", kaže Khloe u ispovijedi prije putovanja.

image

Khloe Kardashian i prijateljica Tracy Romulus su planirale iznenađenje, putovanje u Las Vegas kako bi prisustvovale koncertu Ushera

/Instagram/khloekardashian

Kim govori Steph Shepherd da nema pojma što će raditi i mislila je: ‘Provest ću rođendan u krevetu s djecom. Bila sam opuštena.‘

- Danas je moja rođendanska zabava iznenađenja. Pravim se da ništa ne znam jer je Khloe najbolja i znam da je jako puno radila na ovome i ne želim joj slomiti srce, Kim dodaje u ispovijedi.

Kim i Steph izlaze do kombija, a Kim priznaje da zapravo ne zna kamo točno idu u Vegasu.

- Znam da idemo u Vegas, ali ne znam zašto, kaže Kim.

Kim dolazi do kombija, a Khloe ju pita je li spremna ići u striptiz klub.

- O ne, to definitivno nije moj stil. Je li to ono što radimo?, rekla je Kim razočarano.

Kim je tek u avionu saznala da idu na koncert Ushera.

- Oh, moj Bože, Usher u Vegasu? Čula sam da je show nevjerojatan. Sada sam tako uzbuđena što idem u Vegas za svoj rođendan sa svim prijateljima? Koncert? To mijenja sve, priznala je Kim.

U avionu keću doživljavati turbulencije, iako je Khloe pokušala sve tješiti da je normalno da bude turbulencija, to nije iznenađenje.

Svi dobivaju upute da stegnu sigurnosne pojaseve, a Kris kaže: ‘Pa, nekada sam bila stjuardesa, pa sam stvarno dobra u održavanju mira u avionu kada su turbulencije, ali večeras izgleda malo ekstremno.‘

- Molim te, moram doživjeti 43. rođendan, govorila je Kim usred kaosa koji je nastao.

- Postajem malo nervozna, ne volim turbulencije. Ovako nije trebalo početi zabavu, dodaje Khloe.

- Spuštamo se, a zatim se podignemo, i to me uplašilo. Prvi put sam mislila da se šališ. A kad sam shvatila da to nije šala, da zaista ne možemo sletjeti, rekla sam, neću se igrati sa svojim životom, idemo kući, rekla je Kim.

Pilot je objavio preko razglasa da im kontrolor leta neće dopustiti slijetanje u Las Vegasu, ‘pa nažalost, jedina opcija bila je vratiti se.‘

- Osjećamo se strašno zbog svih koji su se trudili da ovo putovanje bude divno za Kimberly na njezin rođendan. Planirate nešto, a Bog se smije, dodala je Khloe na kraju svega.

Avion je sigurno sletio natrag u Los Angeles, a pilot se ispričao što je putovanje završilo drugačije od planiranog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:25