TUŽNA VIJEST

Umrla zvijezda BBC-ja (35) koja je nedavno rodila kćerkicu: Njezina zadnja objava na Instagramu slama srce

U objavi na platformi GoFundMe njezina obitelj je objavila tužnu vijest

Maddy Anholt

 Instagram/

Zvijezda BBC-ja Maddy Anholt umrla je u dobi od samo 35 godina nakon borbe s rijetkim rakom mozga.

Anholt, kojoj je bolest dijagnosticirana neposredno nakon što je rodila kćer, glumila je u nekoliko sitcoma BBC-ja, ITV-a i Channel 4 i bila je redoviti gost u emisiji This Morning.

Anholt je bila ambasadorica organizacije Women‘s Aid i napisala je dvije knjige o obiteljskom nasilju i toksičnim vezama. Za The Sun je 2022. godine pisala o tome kako možete izaći iz toksične ili nasilne veze, a da pritom brinete o sebi.

U objavi na platformi GoFundMe njezina obitelj je objavila tužnu vijest.

"S dubokom tugom objavljujemo da je umrla Maddy Anholt, naša voljena kći, sestra, prijateljica, supruga i majka, koja je napustila ovaj svijet u srijedu 13. rujna, s 35 godina.

“Možda znate da joj je nedugo nakon što je prošle godine rodila svoju nevjerojatnu kćer Opal dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik raka mozga. Operaciju i liječenje koji su uslijedili podnosila je s nevjerojatnom gracioznošću i hrabrošću, uz podršku svoje obitelji i odanog supruga Bena. Posljednje tjedne provela je u kući svojih roditelja, okružena ljubavlju, mirom i zvukovima prirode", objavila je njezina obitelj.

"Duboko smo zahvalni brojnim prijateljima koji su nas podržavali svojom ljubavlju i molitvama u ovom teškom trenutku - kao i bezbrojnim medicinskim sestrama, liječnicima i NHS-u u cjelini, koji su se prema njoj odnosili s nepogrešivim dostojanstvom i suosjećanjem", dodali su.

"Posebno bismo željeli zahvaliti veličanstvenom timu Seaton Hospice at Home, koji je utjelovljenje empatije, profesionalizma i ljubavi", zaključili su.

Obitelj je pozvala Maddyne obožavatelje da doniraju udruzi Women‘s Aid, za koju se ona zalagala "s posebnom energijom i humorom".

U zadnjoj objavi koju je Maddy prije nekoliko mjeseci objavila na svom Instagramu, zvijezda BBC-ja je pisala o svojim planovima za budućnost. U crvenoj haljini ponosno je pozirala uz svoje knjige.

"Sada zapravo živim u crvenim haljinama i s ružem koji točno odgovara naslovnici moje knjige. Pogledajte izbliza i vidjet ćete više kutija koje nesigurno balansiraju na stolu s knjigama i cvijećem. Iza kulisa snova", napisala je Maddy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:23