NEUNIŠTIVA JOAN

Uskoro će napuniti 91 godinu i izgleda - fantastično. Nekad je glumila Alexis u Dinastiji...

S filmskim producentom i kazališnim upraviteljem Percyjem Gibsonom legendrana glumica u braku je od 2002.

Joan Collins i Percy Gibson 

 Tot/Goff Photos/Profimedia/Tot/goff Photos/profimedia

Slavna britanska glumica Joan Collins i u 91. godini života neuništiva je duha i uvijek je u javnosti sređena kao u doba najveće slave. Tako je bilo i za izlaska s Percyjem Gibsonom s kojim je u braku od 2002. godine. Glumica koja je najzapamćenija po ulozi zle Alexis u hit seriji osamdesetih - "Dinastija", sa suprugom je kako donosi People, stigla na zabavu u londonskoj četvrti Soho koja je održana povodom predstavljanja knjige Gabriele Peacock "2 Weeks to a Younger You".

image

Joan Collins i Percy Gibson

Tot/Goff Photos/Profimedia/Tot/goff Photos/profimedia

Collins koja će 23. svibnja proslaviti 91. rođendan stigla je poput zvijezde, odjevena u elegantne lepršave hlače i crne čizme, a ogrnula se bundom. Krzneni kaput je ostavila otkopčan kako bi se ispod vidio prozirni top s perlama, koji je dopunila vrlo sličnom torbicom. Kosu je podignula baršunastom trakom za glavu ukrašenu mašnom, a naravno nije izostao ni potpuni večernji make up. Ni Gibson, filmski producent i kazališni upravitelj, nije zaostajao u eleganciji za svojom suprugom, odjeven u mornarskoplavo trodijelno odijelo prošarano suptilnim kariranim uzorkom.

image

Joan Collins i Percy Gibson

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Legendarna glumica bez sumnje neuništiva duha, ne zaostaje ni za modernim trendovima pa tako nerijetko ima objave i na društvenim mrežama.

image

Joan Collins

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:13