SAVJET ZVIJEZDE

Uz hitove, nudi i izvrsnu dijetu: Aleksandra Prijović otkrila kako je ‘otopila‘ 23 kilograma i nikad ih nije vratila

Hitovi ove popularne 28-godišnjakinje će od 1. do 4. prosinca odzvanjati Arenom Zagreb svaku večer

Aleksandra Prijović

 Im Live Production/

Pjevačica Aleksandra Prijović napunila je beogradsku Arenu tri puta i rasprodala zagrebačku čak četiri, te je tako postala najtraženija pjevačica u regiji.

Osim glasa, Aleksandrin zaštitni znak je i vitka figura, a nedavno je pjevačica progovorila i o razdoblju u kojem se udebljala. Naime, kada je rodila sinčića Aleksandra, imala je 23 kilograma više, jer u trudnoći "nije toliko pazila što unosi u organizam". Budući da joj se bližio povratak nastupima, Aleksandra se obratila nutricionistu koji joj je propisao plan prehrane kojeg se strogo pridržavala.

image

Aleksandra Prijović

/Instagram/Aleksandra Prijović

Kako kaže, zamijenila je slatkiše, tijesto, gazirane sokove i masnu hranu ribom, svježim povrćem, cijeđenim sokovima i vodom, a svakodnevno ju je unosila u velikim količinama, prenosi srpski Hello Magazine.

S obzirom na to da je sina rodila carskim rezom, Aleksandra nije smjela trenirati, a ubrzo je spomenuta dijeta dala sjajne rezultate i kilogrami su nestali kao od šale. Kako je jednom otkrila, sada se ne može udebljati, apetit joj je nestao, a vremena za hranu ima sve manje.

Podsjetimo, hitovi ove popularne 28-godišnjakinje će od 1. do 4. prosinca odzvanjati Laništem svaku večer, a u sklopu te turneje nazvane "Od istoka do zapada” održat će koncerte i u Sarajevu, Nišu i Tuzli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:46