VELIKA TRAGEDIJA

Veliku TV zvijezdu godinu dana nakon razvoda i brutalnih uvreda menadžer pronašao mrtvu u uredu

Uzrok smrti 27-godišnje zvijezde koja se identificirala kao nebinarna osoba još nije potvrđen

Ryuchell

 Jun Yasukawa/The Yomiuri Shimbun Via Afp

Transrodnu japansku TV zvijezdu Ryuchell njezin je menadžer pronašao mrtvu u uredu agencije u Tokiju.

Uzrok smrti 27-godišnje zvijezde koja se identificirala kao nebinarna osoba još nije potvrđen, ali policija je rekla da istražuje jesu li si oduzeli život.

Ryuchell su se 2016. udali za kolegicu modela Peco i par je dobio sina.

U kolovozu 2022. par se razveo nakon što su Ryuchell objavili da se više ne identificiraju kao muškarac, što je izazvalo mnogo kritika na internetu.

image

Ryuchell

Morio Taga/Jiji Press Photo/Profimedia/Morio Taga/jiji Press Photo/profimedia

U objavi podijeljenoj na Instagramu Ryuchell su rekli da će i dalje živjeti s Pecom i njihovim sinom.

No mnogi su ih optužili da su odsutan otac i kritizirali njihovu odluku da prekinu taj odnos. Ryuchell su se u veljači pojavili u videu na YouTubeu zajedno sa svojom partnericom Pecom, koja je branila svog bivšeg supruga i rekla da ih podržava dok rješavaju svoju seksualnost.

Ryuchell su postali utjecajna LGBT figura u Japanu i bili su poznati po svom stilu odijevanja koje nije odražavalo njihov rod. Kako su postajali sve poznatiji, bili su meta brojnih uznemiravanja na internetu u kojima se uglavnom kritizirao njihov osobni život.

Ubrzo nakon njihove smrti, pojmovi poput "Ryuchell" i "atentat na karakter" počeli su biti popularni na Twitteru u Japanu, a mnogi su izražavali šok i tugu. Jedan je korisnik nazvao Ryuchell sjajnim svjetlom u surovom svijetu i rekao da se samoubojstvo može spriječiti.

Peco i njihov sin su u inozemstvu - ona je u utorak objavila fotografiju torte za njegov peti rođendan. Obitelj još nije komentirala vijest o Ryuchellovoj smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 21:00