ZALJUBIO SE NA SETU

Will Smith priznao: ‘Čeznuo sam za drugom ženom dok sam bio u braku s prvom suprugom‘

Will Smith zaljubio se u kolegicu s kojom je snimao film ‘Six Degrees of Separation‘

Will Smith s bivšom suprugom i Stockard Channing

 Profimedia

Holivudski glumac Will Smith otkrio je da se zaljubio u glumicu Stockard Channing tijekom snimanja filma 'Six Degrees of Separation' 1993. godine.

Smith je tada imao 24 godine i bio manje od godinu dana u braku s prvom suprugom Sheree Zampino, koja je taman u to vrijeme rodila njihova sina Treyja.

"Naš je brak bio težak od samog početka. Sjećam se da sam očajnički čeznuo za tim da vidim i razgovaram sa Stockard", otkrio je glumac u svojim memoarima.

Will i Sheree vjenčali su se u svibnju 1992. godine, šest mjeseci prije rođenja njihova djeteta.

"Sheree i ja smo tek nekoliko mjeseci bili u braku i dobili bebu. Ne mogu ni zamisliti kako se Sheree osjećala i koliko joj je to sve bilo, blago rečeno, uznemirujuće. Udala se za lika po imenu Will Smith, a onda je živjela s likom Paula Poitiera iz filma 'Six Degrees of Separation'. I što je još gore, tijekom snimanja zaljubio sam se u Stockard Channing", otkrio je glumac, koji je već tada bio poznat kao 'Princ iz Bel Aira'.

image

Will Smith u filmu 'Six Degrees of Separation' sa Stockard Channing i Donaldom Sutherlandom

M.g.m - Album/Album/Profimedia

Nakon završetka snimanja, Smith se s obitelji vratio u Los Angeles, ali je tamo 'očajnički čeznuo za Stockard' te ju je htio vidjeti i razgovarati s njom.

Kada je Smith 2015. godine po prvi put priznao te osjećaje koje je gajio prema njoj, Stockard je bila polaskana.

"To je predivno... Obožavala sam ga od prvog trena kada sam ga ugledala jer je bio neizmjerno drag. Ponašala sam se jako zaštitnički prema njemu jer mu je to bio prvi, veliki posao. Nevjerojatno mi je čuti da se tako osjećao, oduševljena sam", rekla je tom prilikom poznata glumica.

Na kraju je Sheree podnijela zahtjev za razvodom 1995. godine, a objasnila je da uzrok nije bila nevjera, već to što su bili jako mladi.

"Imali smo jednak broj godina koliko sada ima naš sin. To je jednostavno bilo jako puno odgovornosti. Brak nije jednostavan, pogotovo u tim godinama, a trudili smo se biti roditelji i opstati u braku. Jednostavno nisam mogla pomiriti sve te uloge. Will je tada gradio sve veću i veću karijeru, a ja sam postajala sve manja i manja i jednostavno nisam znala što bih. Nije bilo načina da uspijemo. Otišla sam jer sam bila nesretna, jednostavno zato. Bila sam nesretna i napustila sam ga", priznala je u jednom Facebook videu.

image

LWill Smithi prva supruga Sheree Zampino

Laura Luongo/pip-landmark Media/Landmark/Profimedia

Slavni glumac 1997. godine oženio je svoju sadašnju suprugu Jadu Pinkett Smith s kojom ima dvoje djece - sina Jadena (23) i kćer Willow (21).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:38