MANDY ROSE

Zabavljala je publiku kao hrvačica, a nakon skandala otvorila OnlyFans: ‘Blagoslovljena sam, pomažem i roditeljima‘

Mandy Rose izbačena je iz WWE nakon što su procurile njezine škakljive fotografije, a to je iskoristila kao poticaj

Mandy Rose

 Instagram/mandysacs/

Bivša super zvijezda WWE, World Wrestling Entertainment organizacije koja se bavi promocijom i produciranjem sadržaja profesionalnog hrvanja, Mandy Rose (33), pohvalila se za TMZ Sport kako je zahvalna svima koji podržavaju njezinu unosnu karijeru na OnlyFansu.

Rose, inače pravog imena Amanda Saccromanno, slavu je stekla 2022. na društvenim mrežama jer su procurile njezine škakljive fotografije. Zbog toga je izbačena iz WWE-a, ali ovaj skandal nije zaustavio Rose, već joj je dao vjetar u leđa da nastavi s objavljivanjem seksi sadržaja.

Ovaj tjedan je TMZ razgovarao s njom o karijeri modela za odrasle, a ona nije krila svoje oduševljenje.

„Bilo je nevjerojatno. Financijski mi je išlo jako dobro. I iskreno, osobno i mentalno, što mi je divno. Imam puno više vremena za obitelj i za bavljenje drugim stvarima.“

Amanda je zahvalna zbog prilike koju je imala u WWE.

Kod OnlyFansa Amandi se najviše sviđa što može dokumentirati sve dijelove svog života i dijeliti ih s najvećim fanovima, ali osim toga, sviđa joj se i aspekt zarade.

Navodi i kako pomaže svojim prihodima obitelji koja trenutno seli obiteljsku tvrtku.

„Moram priznati da mi se promijenio život. Stvarno sam blagoslovljena, ali imam puno financijske slobode što je nevjerojatno. Zato sam tako zahvalna da mogu pomoći svojoj obitelji u poslu koji su pokrenuli i nastaviti sa svojom budućnosti.“

„Dakle, prilično je unosno, neću lagati“, zaključila je o Only Fansu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:53