VERA WANG

Žena (74) za koju tvrde da ne može ostarjeti otkrila čime se hrani i kako ostaje mladolika: ‘Naručujem ga svaki dan‘

Mnogi su 74-godišnju modnu dizajnericu okrivili da je ‘otkrila izvor mladosti‘

Vera Wang

 Profimedia/

Vera Wang, za koju mnogi kažu da je "otkrila izvor mladosti", tvrdi kako nije iz svoje prehrane izbacila "brzu hranu i votku".

- Jedem McDonald‘s, apsolutno - rekla je modna dizajnerica za Page Six na Gali u New Yorku.

- Naručujem ga svaki dan, i to otprilike dva tjedna. A onda promijenim prehranu - izjavila je i dodala kako McDonald‘s nije jedini lanac brze hrane koji voli. Ova 74-godišnjakinja, tvrdi, uživa i u poslasticama Dunkin’ Donuts.

image

Vera Wang na DKMS Gali 2023

Sopa Images/Sipa Press/Profimedia/Sopa Images/sipa Press/profimedia

- Sviđaju mi ​​se krafne punjene kremom i šećerom. rekla je. To je poput žele krafne, ali s kremom od vanilije unutra. Volim i onu ružičastu s mrljama - dodala je.

Podsjetimo, 2020. godine je ova modna ikona postala viralna zbog svog vječno mladolikog izgleda nakon što je objavila fotografije na kojima, tada 70-godišnjakinja, nosi narančasti sportski grudnjak i kratke traper hlače.

- Cura je upravo otkazala pretplatu na starenje - jedna je osoba tada komentirala, dok su se drugi šalili da "pije krv jednoroga" i tako zadržava mladoliki izgled.

Wang kaže kako svoj izgled održava mladolikim jer "naporno radi na sebi".

- U suštini, radila sam cijeli život, tako da je zapravo posao kriv za to - rekla je Wang i istaknula kako misli da "rad održava pojedinca mladim i stimuliranim".

- Radim jako puno, odgojila sam dvije kćeri. Mislim da je zauzetost najbolji protuotrov za dobro zdravlje - zaključila je.

image

Vera Wang na DKMS Gali 2023

Ron Adar|m10s/Instar Images/Profimedia/Ron Adar|m10s/instar Images/profimedia

Podsjetimo, Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji bila je 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Na aveniji Madison je 1990. godine otvorila prvu trgovinu svog brenda, a postala je jedna od najpoznatijih dizajnerica vjenčanica na svijetu.

Danas pod svojim brendom proizvodi svakodnevnu odjeću, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe, a izdala je i knjigu "Vera Wang on Weddings".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:21