TREBA JOJ POMOĆ

Zvijezda ‘Baywatcha‘ nastavlja s najvažnijom životnom borbom: Odlučila se za drastičan potez

Glumica je rekla ranije ove godine kako je mislila da su njezini simptomi znakovi menopauze

Nicole Eggert, 1993. godine

 Shooting Star/Ddp Usa/Profimedia/Shooting Star/ddp Usa/profimedia

Zvijezda kultne serije Spasilačka služba, Nicole Eggert, otkrila je nedavno da joj je u prosincu 2023. godine dijagnosticiran kribriformni karcinom drugog stadija, a sada je uslijed liječenja od raka, uz pomoć kćeri, obrijala glavu.

image

Nicole Eggert

The Baywatch Company - Album/Album/Profimedia/The Baywatch Company - Album/album/profimedia

Tijekom liječenja karcinoma dojke otkriveno joj je još kancerogenih stanica i to na limfnim čvorovima, a uz redovne izvještaje o svojem zdravlju, sada je s pratiteljima podijelila i video spomenutog brijanja glave.

Na snimci se 52-godišnjoj glumici pridružila i jedna od njezinih kćeri, koja se pojavila pri kraju videa kako bi majci pomogla obrijati stražnji dio glave.

- Možda liječenje ne uključuje toliko promjenu sebe, već dopuštanje sebi da budemo ono što jesmo - Madeleine Eames - napisala je glumica u opisu objave. Brojne druge televizijske i filmske zvijezde pružile su podršku Eggert u komentarima, ističući kako je "hrabra i inspirirajuća".

- Tvoja ljepota za mene nikada nije zavisila o kosi - stoji u jednom komentaru.

Eggert je rekla za People ranije ove godine kako je mislila da su njezini simptomi znakovi menopauze, no shvatila je kako je u tri mjeseca dobila 11 kilograma i da je u listopadu osjetila "užasnu bol" u lijevoj dojci, pa je odlučila nešto poduzeti. Nakon što je otkrila kvržicu tijekom pregleda, nazvala je liječnicu.

- Stvarno je pulsiralo i boljelo. Odmah sam otišla svojoj liječnici opće prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled - objasnila je Eggert kako joj je dijagnosticiran rak.

image

Nicole Eggert, David Hasselhoff, Alexandra Paul, David Charvet, Pamela Anderson

Shooting Star/Ddp Usa/Profimedia/Shooting Star/ddp Usa/profimedia

Jedna od Eggertinih prijateljica, Mindy Molinary, kreirala je GoFundMe stranicu kako bi pomogla glumici da se nosi s nadolazećim financijskim teretom.

- Eggert je uporna i uvijek je nalazila načine da se snađe, ali ova je situacija drugačija - objasnila je Molinary.

- Neće moći raditi usred operacija i tretmana. Pred njom je dug, zastrašujući put i teško joj je tražiti pomoć. Preklinjem vas da pomognete mojoj prijateljici platiti medicinske račune - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:45