Koga je priroda posebno pomazila?

Uhvaćene bez trunke šminke na licu! Neprepoznatljive su bez pomoći vrhunskih vizažista, nekima bismo dali kunu


100posto
05.12.2019.14:00
Uhvaćene bez trunke šminke na licu! Neprepoznatljive su bez pomoći vrhunskih vizažista, nekima bismo dali kunu
Foto: Profimedia

sažeto

Gwyneth Paltrow daleko je od glamurozne ljepotice kada skine fasadu, a mladoj Kylie nije pomogla ni 'litra' hijalurona


100posto
05.12.2019.14:00

Dok se jedni botoksiraju i pokušavaju držati korak s trendom mladosti, drugi imaju 'hrabrosti' prošetati u javnosti i bez onog općeprihvaćenog sredstva uljepšavanja - šminke. I to je lijepa slika koju povremenu zvijezde šalju u javnost. Iako besprijekorno i skupo njegovane, i one nekad izlaze bez frizure, s podočnjacima ili prištićima. Ne čini ih to manje glamuroznima onda kada se takvima žele prikazati. No, ne trebaju baš potpuno montirati za šetnju, dućan ili posjet liječniku.

Kylie Jenner bez ičega na licu

Mladu beauty mogulicu Kylie Jenner svojedobno su uhvatili bez make - upa. Znatno drugačija slika djevojke od one koju inače gledamo na Instagramu. Doduše, ona je poklonila filera i raznih tretmana, no bez šminke izgleda više manje kao svaka druga djevojka njenih godina.

Foto: Profimedia

Ležerna Alessandra

Predivna bivša manekenka Alessandra Ambrosio šminku i ne treba. Kad je uhvaćena u šetnji Los Angelesom ležerno odjevena, bez šminke i frizure - shvatili smo još jednom zašto je tako dugo šetala pistom Victoria's Secreta. Nema mane koju bi trebalo prikrivati, prirodna je ljepotica.

Foto: Profimedia

Eva Longoria s rukama punim vrećica

Eva Longoria također je manje - više ista i bez šminke. Ležerno izdanje pokazala je dok je šetala prema automobilu, a dok su joj ruke bile pune vrećica. Latina je prirodno zgodna žena i čini se kako jako lijepo stari.

Foto: Profimedia

Gwyneth rastura na crvenom tepihu, no uživo...

Njezina kolegica Gwyneth Paltrow znatno bolje izgleda kada je na crvenom tepihu. Bljedunjava holivudska diva bez šminke gubi na glamuru, djelomično i zbog svoje svijetle puti koja zahtjeva ipak malo boje.

Foto: Profimedia

Cameron je zgodna i bez usluge vrhunskih vizažista

Izvrsno bez šminke izgleda glumica Cameron Diaz. U trapericama i crnoj majici, s kavom u ruci... Cameron izgleda zgodno i bez usluge vrhunskih holivudskih vizažista. Bravo.

Foto: Profimedia

Dua Lipa bez make up-a još je uvijek djevojčica

Mlada pjevačica Dua Lipa atraktivna je djevojka, koja bez make - upa još uvijek izgleda kao djevojčica. Dali bismo joj koju godinu manje nego što zaista ima, šminka je kod nje još uvijek isključivo u funkciji dodavanja ozbiljnosti i seksepila.

Foto: Profimedia

Kylie Jenner

Gwyneth Paltrow

Eva Longoria

Alessandra Ambrosio

Cameron Diaz

Dua Lipa

newsletter

Prijavite se na Newsletter