Kylian Mbappe

 FRANCK FIFE Afp
NIJE MU NI DO ČEGA

VIDEO Francuzu nije najbolje sjelo: Reakcija Mbappea na jedno pitanje nakon ispadanja u Ligi prvaka postala hit

Francuskom napadaču se nije svidjelo pitanje koje je dobio nakon novog ispadanja iz Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 08. svibanj 2024. 07:48

Borussia Dortmund je s 1:0 slavila na gostovanju kod PSG-a i tako s ukupnih 2:0 iz dvije utakmice prošla u finale Lige prvaka. Kylian Mbappé nije uspio pomoći pariškom sastavu da okrene sve u svoju korist, a ovo mu je vjerojatno i zadnja utakmica u Ligi prvaka za PSG.

Za nešto više od mjesec dana trebao bi kao slobodan igrač napustiti PSG koji ga je prije sedam godina kupio od Monaca za 180 milijuna eura i karijeru vrlo vjerojatno nastavlja u Real Madridu.

Za PSG je u 306 utakmica zabio 255 golova, te upisao 108 asistencija, ali nije osvojio niti jedan europski trofej. Protiv Dortmunda PSG je mogao i okrenuti rezultat, no nisu imali ni sreće jer su čak šest puta gađali okvir gola. Nakon utakmice Mbappé je izašao pred novinare i tužnim glasom rekao kako je dao sve od sebe, no kako to očito nije bilo dovoljno.

Netko od novinara ga je potom upitao za koga će navijati u drugom polufinalu, Real Madrid ili Bayern, a Mbappéu ovo pitanje u najmanju ruku nije sjelo. Francuz je samo zakolutao očima i bez riječi otišao prema svlačionici. Njegova je reakcija postala viralna.

Linker
08. svibanj 2024 07:48