FILIPPO MONTEFORTE Afp
U POSLJEDNJIH 65 GODINA

VIDEO Sjajan Tudorov niz: Novom pobjedom preskočio Pašalića i stigao nadomak velikog rekorda

Lazio je dominirao od početka do kraja. Domaći sastav propuštao prilike, ali jednu je ipak iskoristio
Piše: HinaObjavljeno: 27. travanj 2024. 23:02

Zasluženo su nogometaši rimskog Lazija pobijedili Veronu 1:0 na domaćem terenu, u dvoboju 34. kola talijanske Serie A.

Momčad koju vodi hrvatski strateg Igor Tudor tako je upisala treću prvenstvenu pobjedu u nizu, odnosno ukupno četvrtu, broji li se pobjeda u uzvratu polufinala domaćeg Kupa, premda su Rimljani u tom dvoboju ispali od Juventusa.

Time je postao tek drugi trener u posljednjih 65 godina koji je dobio sve tri prve domaće utakmice na klupi Lazija u Serie A. Prije njega to je uspjelo Deliju Rossiju koji je pobijedio u prve četiri utakmice između kolovoza i listopada 2005. godine. Šansu za četvrtu pobjedu Tudor će imati u 35. kolu iduće subote protiv Monze koja se trenutno nalazi na 11. mjestu.

Lazio je protiv Verone dominirao od početka do kraja. Domaći sastav je propuštao prilike, ali jednu je ipak iskoristio. U 72. minuti sve je teklo brzo i precizno, a Zaccagni je pogodio za 1:0. Dva puta su igrači Lazija tijekom utakmice pogađali suparnički okvir vrata.

POGODAK LAZIJA POGLEDAJTE OVDJE.

Lazio je preskočio Pašalićevu Atalantu na ljestvici te je trenutačno šesti, ali klub iz Bergama ima dvije utakmice manje. Verona je i dalje u opasnosti, na svojoj 15. poziciji.

Linker
27. travanj 2024 23:02