PIJANA POSLA

Glumac Sergej Trifunović pretučen u novosadskom klubu. Nametljivo se udvarao tuđoj djevojci?

Iako ga je djevojka više puta odgurnula govoreći da ima dečka, pijani Trifunović i dalje je navaljivao pa ga je njezin dečko odlučio 'smiriti', tvrdi srpski Press
 Goran Mehkek / Cropix

Slavni srpski glumac Sergej Trifunović pretučen je u ranim jutarnjim satima u jednom novosadskom klubu. Povod tučnjavi je navodno djevojka vlasnika kluba kojoj se pripiti Trifunović nametljivo udvarao, javlja srpski Press.

Prema navodima očevica koji se zatekao u klubu 'Serbish Pub', Trifunović je u klub došao već pod utjecajem alkohola te se odmah za oko zapela Dunja, bivša manekenka agencija 'Baron' te djevojka Nemanje Pavlova, pobjednika prvog srpskog 'Survivora'. Serbish Pub nije bilo prvo mjesto koje je Trifunović te večeri posjetio. Prvo je partijao u kafani 'Kućerda na lakat', a potom i u 'Lazinom salašu'.

- Sergej joj se vrlo napadno udvarao, a Dunja ga je nekoliko puta odgurnula pokušavajući mu objasniti da je zauzeta te da se već dugo zabavlja s vlasnikom kluba Nemanjom - navodi izvor.

U tome se trenutku i Pavlov pridružio raspravi koji je također pokušao Trifunoviću objasniti da mu je Dunja djevojka te da ju ostavi na miru. Kako to nije urodilo plodom izbila je tučnjava.

- Pavlov je Trifunovića bacio na pod i počeo cipelariti. Sergej se uvijao na podu od boli i pokušao rukama zaštititi glavu. Tučnjava je završila kada su Nemanju prijatelji odvukli na drugi kraj kluba, a Sergeja izbacili. Policiju nitko nije pozvao - tvrdi izvor za Press.

Međutim, Trifunović je ispričao sasvim drugačiju priču. Tvrdi kako nije sudjelovao u tučnjavi.

- Nevin sam, svega mi. Samo sam razdvajao ljude koji su se potukli, znate već kako je kad se u kafiću nađu pijane glave - rekao je Trifunović.

Nemanja Pavlov nije bio dostupan za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 22:53