BORBA S OPAKOM BOLEŠĆU

Michael Douglas ima rak grla: Teška bolest neće me pobijediti!

Još nije poznato kako je na ovu vijest reagirala Michaelova supruga, glumica Catherine Zeta Jones, s kojom Douglas ima dvoje djece
 AP Photo/Ben Birchall

Američki glumac Michael Douglas boluje od raka grla! Iako nije u životnoj opasnosti, ipak ga sljedećih osam tjedana očekuju kemoterapija i zračenje.

- Vrlo sam optimističan - izjavio je Douglas, no nije želio komentirati o kakvom je tipu karcinoma riječ te kada je točno saznao da boluje od zloćudne bolesti.

Iako je 65-godišnji oskarovac optimističan te su i on i njegovi liječnici uvjereni da će se potpuno oporaviti, ipak nisu svi istog mišljenja.

- Zračenjem ne tretirate rak koji je na početku. Sigurno je zloćudan i uznapredovao - izjavio je poznati onkolog Eris Genden iz Mount Siani Medical Centera u Los Angelesu.

No, još nije poznato ni kako je na ovu vijest reagirala Michaelova supruga, glumica Catherine Zeta Jones, s kojom Douglas ima dvoje djece, 10-godišnjeg sina Dylana Michaela i 7-godišnju kćer Carys Zetu.

Vijest da poznati glumac boluje od zloćudnog tumora objavljena je samo nekoliko tjedana prije premijere njegova novog filma “Wall Street: Novac nikad ne spava”, koji je svojevrstan nastavak hita iz osamdesetih koji je snimio s redateljem Oliverom Stoneom, te se još ne zna kako će terapija utjecati na njegove poslovne obaveze. Osim obaveza oko premijere, naime, Douglas uskoro treba početi snimati novi film “Knockout” redatelja Stevena Soderbergha.

Do sada je ovo bila burna godina za 65-godišnjeg glumca, pa osim što mu je nedavno dijagnosticiran karcinom, njegov najstariji sin Cameron prije samo tri mjeseca osuđen je na pet godina zatvora zbog dilanja droge. Iako se Douglas na suđenju zauzimao kod suca da bude blag prema 32-godišnjem Cameronu, kasnije je izjavio da će zatvor biti “dobra životna škola” za njegova problematičnog sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 07:56