TRIJUMF GLAZBENIKA

MORRISSEY OBJAVIO AUTOBIOGRAFIJU 'Prvu sam ozbiljnu vezu imao sa 35 godina'

Guardian je autobiografiju opisao kao trijumf, a The Telegraph ju je nazvao najboljom glazbenom autobiografijom nakon one Boba Dylana
 AFP

Nedavno objavljene autobiografija Stevena Patricka Morrisseya, nekadašnjeg pjevača kultnog britanskog banda The Smiths, izazvala je oduševljene reakcije kritike na otoku, a i otkrila je mnoge dosad nepoznate detalje iz njegova života.

Naravno, ono što će izazvati najviše pozornosti jesu detalji iz njegova ljubavnog života koje je on od početka karijere čuvao ljubomorno za sebe. Sada ih je otkrio, pa su njegovi fanovi tako saznali da je svoju prvu ozbiljnu vezu Morrissey imao 1994., sa navršenih 35 godina. Bila je to veza sa londonskim fotografom Jakeom Waltersom koja je trajala dvije godine.

"Po prvi put u mom životu uspio sam funkcionirati s nekom osobom", napisao je Morrissey koji je u vrijeme The Smithsa tvrdio kako živi u celibatu.

Ono što sada definitivno znamo, a prije se nagađalo, jest da je pjevač biseksualac, pa je imao i vezu sa Tinom Dehaghani, s kojom je čak razmišljao imati dijete.

Među još nekoliko zanimljvih stvari iz autobiografije je i ona da je navodno prije par godina zamalo bio otet u Meksiku, ali se uspio spasiti bijegom iz automobila. Također, nakon albuma Viva Hate, specijalna policija pozvala ga je na razgovor zbog pjesme u kojoj je pjevao o pogubljenju Margaret Thatcher.

Guardian je autobiografiju opisao kao trijumf, a The Telegraph ju je nazvao najboljom glazbenom autobiografijom nakon one Boba Dylana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 14:59