EKSTREMNI STAVOVI

MORRISSEY PONOVNO ŠOKIRA 'Nema nikakve razlike između pedofilije i jedenja mesa. I jedno i drugo je silovanje, nasilje i ubojstvo'

Kontroverzni rock glazbenik Morrissey smatra kako nema nikakve razlike između jedenja životinja i pedofilije. Za njega su i jedno i drugo oblici silovanja, nasilja i ubojstva. Komentar kojim je izrazio ovakav stav napisan je kao odgovor na pitanje jednog obožavatelja, a može se pročitati na njegovom fan siteu True To You.

'Ne želim imati posla s ikim tko jede meso', kazao je Morrissey. 'Zamislite da u večernjem izlasku susretnete nekog tko će vam reći kako voli krvoproliće, rezanje grkljana i nasilje, sumnjam da biste željeli s njim razmijeniti brojeve telefona.', napisao je glazbenik.

Odgovarajući na pitanja svojih obožavatelja, ustvrdio je i kako je izrazito ponosan na to što mu je veliki broj ljudi kazao kako su prestali jesti meso upravo zbog njegovih stavova o tome.

'Ako je Jamie Oliver toliko oduševljen okusom mesne hrane, zašto onda ne ugura neko od svoje djece u mikrovalnu pećnicu?', napisao je Morrissey na stranici True To You.

Morrissey je odavno poznat kao aktivist za prava životinja. Još 1985. godine sa svojim sastavom The Smiths snimio je pjesmu 'Meat Is Murder'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 12:07