PIJANI ZA VOLANOM

Sergeja Trifunovića i Anu Nikolić TRAŽI POLICIJA, ona PRIJETILA POLICAJCIMA da će ih poslati na KOSOVO

Pjevačica je uz vožnju u pijanom stanju prijetila policajcima da će ih poslati na Kosovo, dok je glumac projurio kroz crveno
 Goran Mehkek / Cropix

Srpska policija traga za glumcem Sergejem Trifunovićem (39) i pjevačicom Anom Nikolić (33) jer uporno izbjegavaju ročišta zbog vožnje u pijanom stanju, doznaje srpski Alo!. Prekršajni sud u Beogradu bezuspješno je poslao nekoliko poziva na razne adrese Ane Nikolić, no sve su vraćene uz napomenu da ona ne živi na adresama koje je dala policiji. Osim što je u studenom prošle godine pijana vozila Mercedes ML, Ana je prijetila policajcima da će ih poslati na Kosovo.

I Trifunović se oglušuje na pozive, a njega uz vožnju sa nešto manje od promila alkohola u krvi, u siječnju prošle godine, terete i da je u prosincu u Beogradu prošao kroz crveno svjetlo. Kako su oboje cijelu prošlu godinu uspješno izbjegavali dolazak na sud, policija je dobila nalog da ih privede, piše Alo!.

Trifunović je za Alo! rekao da lupetaju gluposti, da ga ne traži policija, dok se Anin menadžer i brat Marko, čudio kako joj poziv za sud nije stigao. Dodao je da će se Ana pojaviti na sljedećem ročištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 23:56