NA STO MUKA

VIDEO: 'TI SI G**NO OD ČOVJEKA' Weinsteina napali u restoranu! Na udaru mu je i bivša - holivudska elita je bojkotira, promet joj pada, a gubici rastu

 
Harvey Weinstein i Georgina Chapman
 Getty Images

Čim su u listopadu prošle godine u javnost procurile prve optužbe protiv Harveyja Weinsteina (65), američkog producentskog mogula ostavila je supruga, engleska dizajnerica Georgina Chapman (41).

Page Six piše kako se par oko raspodjele imovine nagodio još početkom prosinca 2017., svega nekoliko dana prije njihove desete godišnjice braka. Pri potpisivanju predbračnog ugovora Harvey je, u slučaju razvoda, Georgini pristao isplatiti 300.000 dolara za svaku godinu provedenu s njim, a prema novom sporazumnom dogovoru, dizajnerica će dobiti i dvije kuće u New Yorku vrijedne 27 milijuna dolara.

Nagađa se kako Weinstein na bankovnom računu ima 240 milijuna dolara, dok je Chapman "teška" svega 20-ak milijuna dolara.

Osim što se morala suočiti sa zastrašujućom činjenicom da joj je suprug seksualni predator, engleska dizajnerica, inače suvlasnica prestižnog modnog brenda Marchesa, posljedice njegovih zlodjela osjeća i na vlastitoj koži - naime, holivudske dive, koje su joj godinama bile vjerne klijentice, očito su odlučile bojkotirati njezin brend - na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa niti jedna glumica nije nosila Marchesinu kreaciju, piše The Mirror.

Inače, par je u braku bio devet i pol godina, a imaju i dvoje djece. Skrbništvo nad njima dobit će majka.

A činjenica da će u brakorazvodnoj parnici ostati bez dijela novca Harveyju je samo jedan od problema. Dok je ovih dana večerao u restoranu u Scottsdaleu u Arizoni, prišao mu je muškarac, koji se predstavio kao obožavatelj, i zamolio ga za zajedničku fotografiju.

Weinstein je navodno bio polaskan, ali ipak je odbio pozirati. Nedugo poslije toga, navodni fan vratio se do producentova stola i izvrijeđao ga pred drugim gostima.

- Ti si govno od čovjeka zbog svega što si napravio tim ženama - urlao je muškarac, a zabezeknutog Harveyja čak je dva puta i udario u lice, prenosi The Mirror.

-mNlASb89Wo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:37