PRAVI NAVIJAČI

'Grobari' prikupili novac za trećinu Partizanove kazne

People attending the Serbian national soccer league derby match, Red Star against Partizan Belgrade, react during disturbances at the stadium in Belgrade, Serbia, Saturday, Nov. 28, 2009. (AP Photo/Darko Vojinovic)
 AP

Navijači košarkaša Partizana uključili su se u akciju prikupljanja novca za plaćanje kazne koju je vodstvo Eurolige izreklo njihovom klubu zbog njihovih incidenata.

Vodstvo košarkaške Eurolige kaznilo je beogradski Partizan s 15.000 eura zbog incidenata na utakmici 5. kola u dvorani Pionir protiv grčkog Olympiacosa. Suci utakmice tada su u svom izvještaju naveli sedam nepravilnosti koje su se dogodile tijekom utakmice. Te se nepravilnosti mahom odnose na ubacivanje papirnatih rola i tvrdih predmeta na teren. Tako je i jedna papirnata loptica pogodila igrača Olympiacosa, a jedna rola pogodila je jednog od sudaca dvoboja.

Partizan je u četvrtak u 7. kolu u Beogradu pobijedio Efes Pilsen 93-92, čime je stigao do četvrte pobjede ove sezone u Euroligi. Ovoga puta Partizanovi navijači nisu radili nikakve incidente, a uključili su se i u akciju prikupljanja novca za plaćanje spomenute kazne, jer su u kutije koje su bile postavljene po cijeloj dvorani ubacivali dobrovoljne priloge. Prikupili su oko 5.000 eura...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:24