ŠPANJOLCI TVRDE

Barcelona pušta Krkića u Romu za 10 milijuna eura

Već se danima piše o mogućnosti da novi Romin trener Luis Enrique u Rim povede dio igračkog kadra kojeg je trenirao do kraja ove sezone
 AFP

Američki biznismen Thomas DiBenedetto, novi vlasnik talijanskog prvoligaša Rome, i sportski direktor kluba Walter Sabatini usuglasili su budžet za ljetni prijelazni rok nogometaša.

S ciljem plasmana u Ligu prvaka po završetku sezone koja će započeti 28. kolovoza, rimska "vučica" spremna je pojačati momčad igračima čija vrijednost neće premašiti zadanih 40 milijuna eura.

Podsjetimo da je na Rominu klupu nedavno sjeo trener Barcelone B, Luis Enrique koji je obećao momčad izgraditi koristeći najbolje što klub trenutačno ima i ono što će moći privući u Rim. Pritom se najčešće spominju neka imena iz sastava kojeg je do sada vodio, ali i pojedinci iz Barcelone koji nisu imali veću mogućnost dokazivanja svoje vrijednosti. Među njima i Bojan Krkić.

Barcelona pušta Krkića u Romu, ali želi i jamstvo prvokupa

Bojan Krkić (20) pojačat će Rominu nogometnu momčad u transferu vrijednom deset milijuna eura, tvrdi dio španjolskih medija uz dodatak prema kojem njegov aktualni klub Barcelona želi klauzulu u ugovoru koja joj jamči pravo prvokupa Krkića u slučaju njegove prodaje.

Već se danima piše o mogućnosti da novi Romin trener Luis Enrique u Rim povede dio igračkog kadra kojeg je trenirao do kraja ove sezone. Uz neke prvotimce Barcelone B spomenuta su i imena igrača koji se ne mogu nametnuti u najjačoj Barceloninoj momčadi, a Krkić je jedno od njih.

Španjolski Sport piše da bi se transfer mogao realizirati za deset milijuna eura, ali i da Barcelona nije u potpunosti odustala od svog nogometaša. Naime, Katalonci žele klauzulu u kupoprodajnom ugovoru prema kojoj će tog igrača moći vratiti za 20 posto uvećanu cijenu od one prodajne, dakle, za 12 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:15