INDIJCI ŽELE I BECKSA

Blackburn ponudio 20 milijuna funti za Ronaldinha

Iz indijske tvrtke Venky's, novih vlasnika kluba, poručili su kako njihovo zastupništvo u Brazilu pregovara s Ronaldinhovim menadžerom, te da su spremni učiniti kako bi ga doveli
 AP

Engleski nogometni prvoligaš Blackburn poslao je ponudu od 20 milijuna funti za transfer Brazilca Ronaldinha, izvijestio je BBC Radio Lancashire u utorak...

Iz indijske tvrtke Venky's, novih vlasnika kluba, poručili su kako njihovo zastupništvo u Brazilu pregovara s Ronaldinhovim menadžerom, te da su spremni učiniti sve kako bi u svoje redove doveli 30-godišnjeg igrača, dosadašnjeg člana AC Milana.

- Ronaldinho je voljan nastaviti karijeru u Premiershipu, to nam svakako ide u korist – izjavila je Anuradha Desai, predsjednica tvrtke Venky's.

Blackburn je navodno pripremio ugovor na tri godine za Ronaldinha, koji je zatvorio vrata u Milanu, nakon što je napustio momčadski trening-kamp u Dubaiju.

Ronaldinho se, prema mnogim izvještajima, sprema karijeru nastaviti u svojoj domovini. Brazilski mediji dvoje tek hoće li opet zaigrati za svoj matični klub Gremio ili, pak, za Flamengo.

Podsjećamo, Ronaldinho je u Milan stigao iz Barcelone 2008. godine. Povremeno je znao podsjetiti na najbolje dane, ali je ove sezone, dolaskom Zlatana Ibrahimovića i sunarodnjaka mu Robinha, izgubio mjesto u startnoj postavi.

Anuradha Desai istaknula je kako je Blackburn, klub čiji je član i hrvatski napadač Nikola Kalinić, pokušavao osigurati dolazak na posudbu slavnog 35-godišnjeg Engleza Davida Beckhama, člana LA Galaxyja. Beckhama na tri mjeseca, tijekom zimske stanke u američkom prvenstvu, želi posuditi i londonski Tottenham. Beckham je navodno već dao svoj pristanak, a čeka se što će odlučiti kalifornijski klub...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:26