GRADSKI DERBI

DINAMO PROTIV FILIJALE 'Lokosi su jedini dovoljno hrabri za nadigravanje s nama'

Zoran Mamić je bolestan, ima temperaturu, ali sutra će ipak sjediti na klupi Dinama
 Ivan Klindić / CROPIX

Jutros na press konferenciji Dinama nije bio trener Zoran Mamić koji je bolestan, ima temperaturu. Ipak, kako sada stvari stoje, danas će voditi momčad u srazu s Lokomotivom. Pred novinarima se zati ukazao njegov asistent Damir Krznar.

- Bez obzira na razne primisli pred ovu utakmicu, moram kazati da je Lokomotiva nezgodan protivnik. Lokosi su jedini koji su dovoljno kuražni da se nadigravaju s svakim suparnikom, pa tako i s Dinamom. Veseli me ta utakmica, ali mi smo favoriti. Lokomotiva zaslužuje respekt, ali naravno, očekujem našu pobjedu - kaže Krznar.

Zabrinjava ga situacija s stoperima , nakon ozljede Lee Addya, Modri su ostali na Šimunoviću i Šimuniću. Za utakmicu angažiran je junior Luka Capan koji je s Modrima bio na pripremama u Turskoj.

- Uvjereni smo u Capanove kvalitete koji će na biti dobra pričuva, dobro rješenje. Ima ozljeda, ali to nije greška u procesu treninga, radi se o mehaničkim ozljedama.

Alen Halilović će biti u sastavu, vjerojatno u veznoj liniji, na toj poziciji mu ide jako dobro.

- I Alen je uvjeren da mu ta pozicija u veznoj liniji više odgovara. Na Rijeci je igrao dobro, pa ćemo kombinirati, još neku utakmicu odigrati s njim u vezi.

Kaže Krznar da se na Alenu ne vidi neka promjena nakon što je izvjesno da ide u Barcelonu.

- Stalno je nasmiješen, što je bilo i za očekivati. Sad je psihološki rasterećen i očekujemo da će sad biti još bolji. Halilović ima sve kvalitete igrača koji će danas-sutra nastupati za prvu momčad Barcelonu, ali kad će se to dogoditi, ne mogu kazati, to ipak spada u proročanstva - zaključio je Krznar

Pitali smo Krznara je li Halilović počastio svlačionicu nakon što je saznao da ide u Barcelonu?

- Nije još, s obzirom da još ništa službeno nije potvrđeno. Ima vremena, pa i kad je Addy dobio curicu, slavilo se tek nakon sedam dana - smijao se Krznar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:41