SRPSKI REPREZENTATIVAC U MADRIDU

Real dovodi Nemanju Matića kao zamjenu za Khediru?

Matić je od 2009. do 2011. bio član Chelseaja, ali nije se naigrao, pa je završio u portugalskoj prijestolnici. Za srpsku je reprezentaciju skupio devet nastupa

Nakon teške ozljede veznog nogometaša Real Madrida Samija Khedire po medijima su se počela pojavljivati imena potencijalnih zamjena za njemačkog reprezentativca. Khedira se, podsjetimo, ozlijedio u petak tijekom prijateljske utakmice između Njemačke i Italije u Milanu (1-1), a stradali su mu križni ligamenti desnog koljena. U subotu je operiran, a očekuje ga oko šest mjeseci stanke što znači da je velika vjerojatnost da ove sezone više neće igrati.

Portugalski dnevnik Correio da Manha u ponedjeljak je donio informaciju kako bi Real u siječnju mogao krenuti po srpskog veznjaka Nemanju Matića (25) koji od 2011. igra za Benficu. Matić je i tijekom ljeta bio povezivan s Realom, a spomenuti izvor tvrdi da bi u posao mogao biti uključen i Fabio Coentrao koji je prije dvije godine prešao iz Benfice na Santiago Bernabeu, a sada bi mogao otići u suprotnom smjeru.

Matić je od 2009. do 2011. bio član Chelseaja, ali nije se naigrao, pa je završio u portugalskoj prijestolnici. Za srpsku je reprezentaciju skupio devet nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 01:09