DERBI PRIJATELJA

ŠITUM: 'Tužni smo, Dinamo nam je iskliznuo kroz prste'; ADEMI: 'Opet smo mlako ušli u utakmicu...'

 Boris Kovacev / CROPIX

Nakon maksimirske utakmice dinamovci su bili zadovoljni pobjedom, ali nisu bili sretni onime što su pokazali, dok su s druge strane Lokosi žalili za bodovima.

Antonijo Ježina, vratar Modrih koji je kod rezultata 2:1 bravurozno skinuo zicer kaže:

- Bilo je dosta oscilacija u našoj igri. U nekim segmentima utakmice držali smo ritam igre, međutim bilo je i trenutaka nepotrebne panike jer smo sami sebi stvarali probleme. Obranio sam zicer? Zbog toga i jesam na vratima.

Tomislav Barbarić žalio je za bodovima:

- Eto, po stoti put smo izgubili. Međutim, mislim da smo uzdignute glave mogli napustiti travnjak. Igrali smo dobru utakmicu, poveli sa 1:0, Šitum je imao šansu za 2:0... Na kraju Dinamo je zasluženo pobijedio, međutim, u drugom poluvremenu smo osjećali da ih imamo. Možda da je bilo malo više sreće mogli smo doći do boda.

Petar Mišić razmišljao je slično kao Barbarić:

- Mislim da smo ovaj put pokazali da možemo s Dinamom. Modrima nije bilo lako kao inače, imali su malo više sreće, mi svoje prilike nismo iskoristili, oni jesu, završilo je kako je završilo.

Najbolji kod poraženih bio je Mario Šitum, strijelac prekrasnog pogotka:

- Moramo žaliti, ovoga puta Dinamo nam je iskliznuo kroz prste. Trebali smo osvojiti barem bod ako ne sva tri. Dinamo je imao dvije šanse i zabio dva pogotka, mislim da smo više zaslužili.

Dinamov defenzivni vezni Arijan Ademi slijegao je ramenima.

- Što ću vam govorit', uzmite izjave iz prijašnjih utakmicama. Bilo je sve isto, mlako smo ušli u utakmicu, a kada smo primili gol, onda smo počeli igrati. Mogu samo kazati da smo pokazali karakter, opet smo se vratili iz ponora.

Jerko Leko je govorio ovo:

- Dogovorili smo se da uđemo bolje u utakmicu nego na Kantridi, ali u tome nismo uspjeli. Lokomotiva je igrala na kontre, uspjeli su nas iskontrirati kod pogotka i još nekoliko puta. Žao mi je što ne možemo nametnuti ritam od starta utakmice, tek kad primimo gol, onda se dignemo. Ne znam razlog zašto se to događa, moramo to popraviti u konačnici lige, a i kasnije za europska natjecanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 10:18