ODLAZI U BRAZIL?

VIDEO: Botafogo želi Ronaldinha odmah

AC Milan's Ronaldinho (L) challenges FC Zurich Philippe Koch during their Champions League soccer match in Zurich December 8, 2009. REUTERS/Arnd Wiegmann (SWITZERLAND SPORT SOCCER)
 Reuters

Prema pisanju brazilskih medija, brazilski nogometni klub Botafogo iz Rio de Janeira želi Milanova napadača Ronaldinha u svojim redovima odmah, već za sljedeću sezonu.

Otkrio je to lokalnim novinarima Mauro Azevedo, prijatelj i poslovni partner 29-godišnjeg nogometaša.

- Iz Botafoga su me tražili da posredujem u pregovorima s Ronaldinhovim bratom i menadžerom Assisom. Susreli smo se u Porto Alegreu. Ponuda je ozbiljna i važna, iako su pregovori su tek na početku. Mislim da imaju potencijala za realizaciju – rekao je Azevedo.

Brazilac ugovor s Milanom ima do ljeta 2011. godine. Nova sezona u Brazilu počinje krajem siječnja ili početkom veljače regionalnim prvenstvima. Nova sezona tamošnje Serije A obično kreće u svibnju.

U božićnom je intervjuu za jednu brazilsku TV-postaju Ronaldinho izjavio da karijeru želi završiti u Brazilu osvajanjem naslova nacionalnog prvaka, jednim od rijetkih koji mu nedostaju u uistinu bogatom životopisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:52