KRVAVI ZAGRLJAJ

VIDEO Partnerica Kanađaninu slomila nos

"Krvavi zagrljaj" mogla bi se nazvati točka koju su u srijedu na Svjetskom prvenstvu u umjetničkom klizanju u Moskvi na ledu otplesali Kanađani Eric Radford i Meagan Duhamel.

Pri jednome trostrukom Lutz-okretu 25-godišnja je Kanađanka svog partnera silovito, premda nehotice, laktom udarila u nos pritom ga slomivši. Krv je odjednom šiknula iz nosa godinu dana starijeg Radforda, koji je pri udarcu nije ispustio iz ruku. Još važnije, Kanađanin je inzistirao da svoju točku odrade do kraja.

- Nije baš bilo tako teško. Nakon nezgode Meagan je predložila da odmah prekinemo. Nisam želio. Mogao sam jasno vidjeti, mogao sam normalno disati. Pa nisam umro. S ozljedom se uvijek moguće obračunati kasnije – rekao je hrabri klizač.

Svijet će obići njegove fotografije: strastveni krvavi zagrljaj s partnericom, odrađen na kraju točke uz vrhunsku profesionalnost.

Ove sezone kanadski par ima petu najbolju ocjenu na međunarodnoj sceni. Trenutačno su rangirani na 27. mjesto ljestvice Međunarodne klizačke federacije. S najvećih natjecanja nemaju odličja.

Opisana izvedba paru je inače donijela sedmo mjesto u kratkom programu, odnosno 58.83 boda. Nema informacija da Kanađani neće nastupiti danas pri slobodnom programu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:29