SIMPATIČNA NJUŠKA

Maleni mačić pronađen u automobilu dobio je ime Baby Lasagna i sad traži dom

Ima oko šest tjedana i savršeno je zdrav, samo što ima malih problemčića s parazitima, no to se rješava
 Udruga Hrabre njuške

Udruga Hrabre njuške ima novog mačića na skrbi, a poseban je ne samo po imenu, nego kako je do njega došlo. Maleni se, naime, zove Baby Lasagna. I ne, nije da je dobio to ime zato što je sad popularno sve vezano za našeg predstavnika na Euroviziji, nego zato što su se neke stvari neobično poklopile u trenutku kad je pronađen.

- Dok je naša volonterka pjevušila "Meow cat, please meow back", auto je stvarno počeo mjaukati. Stane ona, sluša pažljivo i otkrije da se mali gospon zavukao u motor. Eto, ‘coprala‘ js, pa je nabavila malenog Lasagnu za doma - objavili su iz udruge.

Maleni Baby Lasagna ima oko šest tjedana. Bio je na prvom pregledu kod veterinara i tad je ustanovljeno da je savršeno zdrav, osim što se, kao i svi napušteni mačići su ulice, muči s parazitima. No, to se lako rješava, pa će on uskoro biti spreman za traženje doma

- Pliz mu ubacite u kasicu za baby makeover i kitten konzervice - zamolili su iz udruge, odakle se nadaju da vi ovaj simpatični čupavac uskoro mogao pronaći svoj dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 11:08