TOTALNA MAKLJAŽA

Detalji kaosa u Kutini: Pojavila se nova snimka, kombijem se zabio u aute, nastala tučnjava

U navedenom događaju za sada je jedna osoba zatražila liječničku pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede

Masovna tučnjava u Kutini

 Facebook Screenshot/

Prostorije kutinske policije tijekom noći bile su pune privedenih osoba koje su se sinoć u večernjim satima potukle u Ulici kralja Petra Krešimira IV.

Sukob je snimio jedan od svjedoka koji su se u tom trenutku zatekli na poprištu obračuna pa je snimka muškaraca i žena kako se mlate vrlo brzo preplavila društvene mreže. Prema posljednjim informacijama, u tom nesvakidašnjem incidentu jedna je osoba ozlijeđena.

Iz PU sisačko-moslavačke kažu da je oko 20:20 sati došlo do narušavanja javnog reda i mira više osoba koje su se međusobno verbalno, a potom i fizički sukobili. S odmakom od 10 minuta na raskrižju Krešimirove, Radićeve i Zagrebačke ulice pojavila se muška osoba koja se kombijem, bez zaustavljanja, zabila u više osobnih automobila.

- U navedenom događaju za sada je jedna osoba zatražila liječničku pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede. Sudionici ovog događaja su dovedene u službene prostorije nadležne policijske postaje, nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrditi sve okolnosti ovog događaja - kažu iz kutinske policije.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavila nova snimka kaosa u Kutini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:12