NESRETAN SLUČAJ

Neobična nesreća u Sopotu: Umirovljenica prala prozore pa pala s prvog kata na krov trgovine

Danas nešto poslije 11 sati pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima 74-godišnja umirovljenica pala je sa prvoga kata zgrade
Hitna pomoć/Ilustracija
 Damir Krajac/Cropix

Nesvakidašnji prizor žene koja leži nepomično na krovu trgovine Spar u ulici Viktora Kovačića u zagrebačkom naselju Sopot šokirala je stanovnike okolnih zgrada.

Naime, danas nešto poslije 11 sati pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima 74-godišnja zagrebačka umirovljenica pala je sa prvoga kata zgrade.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, u kobno vrijeme je na tri metra visine prala stakla na prozorima i temeljito čistila prozorske utore, ali je očito osjetila slabost dok je sunce direktno "tuklo" u nju, pa je iznenada izgubila ravnotežu i pala kroz prozor na krov trgovine.

Građani su digli na noge institucije. Odmah su na mjesto događaja pristigli djelatnici Hitne pomoći ali su do umirovljenice uspjeli doći tek zahvaljujući zagrebačkim vatrogascima koji su teško ozlijeđenu ženu stavili na nosila te ju spustili autoljestvama na tlo.

Okolnosti nesreće utvrdit će policija, no sudeći prema svemu riječ je o nesretnom slučaju. Ozljede koje je zadobila nesretna žena također još nisu poznate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 22:28