VOZILA POLICAJACA U PLAMENU

Pitoreskni otok u blokadi nakon vatrene noći!

Riječ je o osobnim vozilima u vlasništvu dvojice policijskih službenika, priopćila je jutros primorsko-goranska policija

Cres (ilustracija)

 Profimedia, Jutarnji List/

U tijeku je intenzivno postupanje policije kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice izbijanja požara na osobnim vozilima parkiranim na području grada Cresa. Riječ je o osobnim vozilima u vlasništvu dvojice policijskih službenika, priopćila je jutros primorsko-goranska policija. Jedan od automobila, Škoda Octavia, u vlasništvu je načelnika policijske postaje Mali Lošinj, Josipa Gazilja.

Policija na raskrižju prema Meragu zaustavlja sva vozila, ali i na drugim mjestima su postavljeni blokadni punktovi i provjeravaju se sva vozila i osobe u sklopu istrage o paležu automobila dvojici policijskih službenika.

Prema dosad utvrđenom, požari su izbili tijekom noći, a u jednom slučaju su nastala oštećenja i na dva vozila parkirana u blizini. Požari su ugašeni, a ozlijeđenih osoba nije bilo, priopćeno je iz PU primorsko-goranske. Navode i kako će danas tijekom dana u suradnji s protupožarnim inspektorom na mjestima izbijanja požara obaviti očevid po završetku kojeg će biti više informacija o ovim događajima. Prema podacima sa službene stranice PU primorsko-goranske, područje policijske postaje Mali Lošinj prostire se na površini od oko 600 km2, a nastanjeno je s približno 11.000 stanovnika.

U samo tri dana ovo je četvrta paljevina automobila državnih službenika. Nakon što su u nedjelju zapaljeni automobili sutkinje osječkog Županijskog suda i državnog inspektora u Splitu, sada su na meti nepoznatih počinitelja bila dvojica policajaca i u svim slučajevima počinitelji su nepoznati. Preozbiljno da bi bilo slučajno?

image

Policijska blokada na Cresu

Snimio čitatelj/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 14:19