ZAPALILA GOSTE

Policija uhitila konobaricu koja izazvala tragediju u klubu Monaco

Predana je pritvorskom nadzorniku, a protiv nje je podnijeta kaznena prijava zbog općeopasne radnje

Djevojke ozlijeđene u paljenju šanka

 Privatna Arhiva/

Za tragediju koja se u noći na nedjelju dogodila u narodnjačkom klubu Monaco u Karlovcu policija je i formalno osumnjičila konobaricu Ivanu M. (23). Kako su danas potvrdili, ona je "osnovano sumnjiva da je počinila kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u vezi kaznenog djela teška kaznena djela protiv opće sigurnosti". Uhićena je i predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

- Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić su do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem u vezi događaja koji se jučer, 24. ožujka, dogodio u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu, a kojom prilikom je ozlijeđeno više osoba, utvrdili da je 23-godišnjakinja osnovano sumnjiva za počinjenje kaznenog djela. Također, u vezi navedenog događaja obaviještene su i nadležne inspekcijske službe u cilju poduzimanja eventualnih mjera iz njihove nadležnosti - kažu u policiji.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja, te je moguće da će se sumnja proširiti i na još neke osobe. Podsjetimo, konobarica je oko 2.30 sati izvodila performans na šanku Monaca zapalivši 80-postotni alkohol. No, zapalila se tekućina i u boci, koja je eksplodirala, te se zapaljeni alkohol rasprsnuo zahvativši barem sedam osoba, od čega su četiri ozlijeđene teže, a dvije zadržane na liječenju u Općoj bolnici Karlovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:02