OČEVID U TIJEKU

PROMETNA NESREĆA KOD DUBROVNIKA Automobil s policajcima naletio na dijete (9) na biciklu, s teškim ozljedama završilo je u bolnici

Ilustracija
 Davor Žunić / CROPIX

Oko 17,46 sati na državnoj cesti D-8, odnosno Jadranskoj magistrali, došlo je do prometne nesreće na predjelu Orašca u okolici Dubrovnika kojom prilikom je teže ozlijeđeno jedno 9-godišnje dijete, piše Dubrovački vjesnik.

Prema prvim, neslužbenim podacima koje su novinari Dubrovačkog vjesnika dobili o ovoj nesreći, u naletu osobnog vozila osječkih registracija, koje se kretalo iz smjera Dubrovnika prema graničnom prijelazu u Zaton Dolima, dijete je ozlijeđeno dok se nalazilo na biciklu kojim je neočekivano "izletjelo" pred vozilo.

Prema prvim podacima automobilom je upravljala policijska službenica koja je išla na posao, a kao suputnici u njezinom vozilu nalazila su se još dvojica službenika Granične policije PU dubrovačko- neretvanske na istom graničnom prijelazu.

Inače, promet je još uvijek zatvoren u oba smjera. Ozlijeđeno dijete je kolima Službe Hitne pomoći žurno prebačeno u Opću bolnicu Dubrovnik gdje mu je pružena adekvatna liječnička pomoć. Očevidom rukovodi zamjenik općinskog državnog odvjetnika Ante Vetma i više detalja o nesvakidašnjoj nesreći bit će poznato po okončanju očevida na mjestu nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:55