TOTALNI KRKLJANAC

Prometni kaos u Zagrebu: Sudari na tri mjesta, gužve na Jarunu, ogromna kolona na istoku grada!

Od Lesnine u Sesvetama prema zapadu stvorila se velika kolona

Ilustracija, gužva

 Ronald Gorsic/Cropix

Kako nam javljaju čitatelji, u na tri mjesta u Zagrebu su se dogodile prometne nesreće, zbog čega su jutarnje gužve još i veće.

Do sudara je došlo na zagrebačkom Jarunu, u ulici Hrgovići, zbog čega je promet usporen pa vladaju velike gužve, što se vidi i na Google maps aplikaciji, koja je taj dio grada zbog velikih gužvi označila crvenom bojom.

image

Hrgovići, Zagreb

Google Maps/

Prometna nesreća dogodila se jutros i na istoku Zagreba, na Slavonskoj aveniji kod Čulinečke ulice. Tamo se od Lesnine u Sesvetama prema zapadu stvorila velika kolona, javlja Dnevnik.hr.

image

Slavonska avenija

Google Maps/

Prometna nesreća se jutros dogodila i u Vodovodnoj ulici.

image

Čulinečka, Zagreb

Google Maps/

Zbog prevrnutog teretnog vozila obustavljen je promet na državnoj cesti DC1 u mjestu Broćanac (između Rakovice i Slunja), a obilazak je autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče-Karamatići, upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje pa HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak.

Tijekom dana zbog povećane gustoće prometa vozit će se usporeno na gradskim cestama i obilaznicama, na prilazima Splitu i u zonama radova na brzoj cesti DC1 Solin-Klis, na Jadranskoj magistrali kod Pasjaka, Šibenskog mosta te između Stobreča i Podstrane.

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke (obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok).

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:12