KAKVA HRABROST!

Imamo junakinju dana! Umirovljenica iz Zagreba uhvatila provalnicu iz Rumunjske, zadržala je do dolaska policije

Uhićena 43-godišnja Rumunjka trenutno je na kriminalističkom istraživanju kako bi se rasvijetlilo i je li ta provala bila jedina

ilustrativna fotografija

 Ivo Ravlic/Cropix/Cropix

Kad je jučer u pola bijela dana 72-godišnja zagrebačka umirovljenica u vlastitoj kući na području Susedgrada zatekla nepoznatu ‘gošću‘ ostala je itekako neugodno iznenađena. Unatoč pretrpljenom inicijalnom strahu, pokazala je svu svoju spremnost jer, kako je izvijestila PU zagrebačka, 72-godišnjakinja je u provali zatekla 43-godišnju strankinju.

Nepoznatu kradljivicu je uspjela zadržati do dolaska policajaca koji, čim su zaprimili poziv u pomoć oko 13.55 sati u vrlo kratkom roku su pristigli u Hladničku ulicu na intervenciju.

Posrnulu ženu koja je očito imala za cilj se domoći tuđih stvari i koja, pretpostavlja se nije bila sama nego je imala supočinitelje koji su pobjegli u nepoznato čim su vidjeli da je nastao problem, policija je odvela u policijsku postaju na istraživanje. Utvrdili su pritom da je riječ o rumunjskoj državljanki, a pričinjena materijalna šteta se još utvrđuje.

Hoće li ju uspjeti povezati i sa nekim od drugih kaznenih djela zabilježenih proteklih tjedana i mjeseci u gradu, pokazat će kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 12:24